Szerintetek milyen ez a ruhaösszeállítás?
csak úgy, utcára, semmilyen extra alkalom.. mostani időjárás.
(a póló betűrve a szoknyába, "buggyosan" kihúzva
ehhez HASONLÓ saruval:
innen pedig a 2-es számú:
Hát én sose mertem ilyen "extrémül" öltözködni, de talán ez az én bajom. :) Viszont a póló színével nem vagyok kibékülve. Amúgy sztem jobb lenne, ha ugyanezekhez a cuccokhoz nem ezt a barnás bő pólót vennéd fel, hanem egy fehér testhezálló ujjatlant. Színben is jobban passzol, és kevésbé mutat tramplin, ha alul buggyos, bő dolog van rajtad, felül meg testhezálló. Csak azért mondom, mert én is kísérletezgettem itthon (csak én buggyos nadrággal), és a betűrt egyszerű testhezálló póló mutatott mellette a legjobban. :)
(De ahogy gondolod, ha tetszik hord ezt a pólót! ;)
Én se venném fel.Ez az összeállítás szerintem csak annak áll jól, aki mindig ilyen különleges ruhákban van (mert ezt azért nem lehet mai divatnak nevezni). Viszont szerintem ha ilyen lennél nem itt kérdeznéd meg, hogy jó-e. Szóval kétféleképpen sülhet el a dolog: nagyon sztájlos vagy régimódi.
Ha tojsz magasról mások véleményére és jól érzed magad ebben, akkor vedd fel, de szerintem ha ilyen lennél nem kérdeznéd meg, hogy jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!