Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sztetek ez jóó bulizáshoz?...

Sztetek ez jóó bulizáshoz? Szeretnék bepasizni (:

Figyelt kérdés

Fekete cicannadrág, fenék alá érő feszülős felső sötétszürkés-feketés alapon kb 7 cm átérőjű piros rózsákkal, kekis-szürkés balerina cipő, aminek az orrán egy nagy pompom rózsa van. Az alkatom megvan ehhez a ruhához, de nem tudom, h a cipő mennyire illik.

Szeretnék csábos lenni, olyan aki biztos, h fiúval távozik a buliról :)

18/L

2011. márc. 31. 19:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon sokat pasiztam mielőtt férjhez mentem, még akkor is, ha egy sima farmer volt rajtam pólóval meg sportos cipővel. Nem a ruhád miatt fognak felszedni.

A biztos pasi fogó ruhának csak azt lehet hívni, ami mindent kitesz a kirakatba, de azok a pasik, akiket vonz, azok olyanok is.

2011. márc. 31. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom cicanadrág + nyitott magassarkú NEEE. Nincs annál rondább dolog. Hozzáteszem balerinával is elég ronda...

Ami a szerelést illeti: a fekete, sötétkék és a piros rózsák szerinted összeillenek a kekis-szürkével? Szerintem nem. Bár nekem a legfőbb problémám eleve a sötétkék alapon 7cm átmérőjű piros rózsás dologgal van, mert ez annyira szomszéd öregasszonyosan/cigányosan hangzik, hogy azt leírni nem tudom.

Ha fel akarod hívni magadra a figyelmet egy discoban, arra két lehetőséged van: utolsó k.rvának öltözöl, vagy megpróbálsz valami egyedibb, esetleg elegánsabb dolgot összehozni, amiről messziről látszik, hogy nincs még 30 lány ilyen cuccban. Sajnos ez a cicnaci-hosszítottfelső-balerina kombóról nem mondható el.

2011. márc. 31. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha pasizni akarné,akk alap a magassarkú.
2011. márc. 31. 20:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a rózsás copőd!! Nem is értem, miért húzza le mindenki, most nagyon divat és egy csomó csajon látom az utcán is.

Viszont a színe nem passzol a cuccodhoz, és ha pasiznék, és is magassarkút választanék! Én is mindig beadok a ruhatárba egy váltócipőt :P

2011. márc. 31. 22:33
 15/22 A kérdező kommentje:
De magassarkúban még nem buliztam és nem tudom, h ahova megyünk ott szoktak-e egyátalán a lányok magassarkúba lenni...most elbizonytalanodtam a ruhával is kapcsolatban, eddig tetszett, de áhh nem is tom, nem akarok "túl csini" lenni, h kinézzenek...
2011. ápr. 1. 07:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Rég rossz, ha valaki csak magassarkúban tetszik a férfiaknak. Érdekes módon, amikor talpig bakancsban voltam, akkor is tetszettem a fiúknak. Szerencsére nekem sosem volt ilyesmire szükségem ahhoz, hogy észrevegyenek.
2011. ápr. 1. 09:44
 17/22 A kérdező kommentje:

Mindegy, se hogy se megyek bulizni...

Itthon punnyadhatok egész hétvégén.... egyedül. Hurráá....

2011. ápr. 1. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem mész, mindenesetre ha legközelebb mennél, nyugodtan vedd fel ezt a szettet.Belegondolni is szörnyű,hogy milyen ronda lehet az a lány aki csak magassarkuval tudja felhivni magára a figyelmet.Aki szép az balerina cipőben is szép, magassarkuban is szép, toprongyosan is szép.Ennyi.Aki meg ronda, annak meg maradnak a tipikus "női praktikák": magassarku, miniszoknya hasig kivágott toppal,piercing, derékon tetkó, szoli a végtelenségig, stb..
2011. ápr. 1. 15:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Kösszi, am arra jutottam én is mióta feltettem ezt a kérdést, h igazából kit érdekel a külső??? csak a felszínes embereket... A kisugárzás, a jó szórakozás nem ezen múlik...
2011. ápr. 1. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
igazad van kedves kérdező, és ne szomorodj el :)
2011. ápr. 1. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!