Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bepasizni? :$
Attól függ mennyi idős vagy és hogyan nézel ki.
Ha jól, akkor relatíve könnyen. Ha nagyon fiatalka vagy, akkor inkább olvasgass, tanulj vagy ilyesmi.
0)Ne pasizz be.
1)Nézz rá a személyi igazolványodra.Ha még nincs ilyened lépj a 0ás mezőre.
2)Nyisd meg Google Chrome-t és pötyögd be a gyakorikedeseket.Tedd fel kérdésben ,ha nem ugranak rád 60an kommentben hogy írj privit akkor én leszek a következő pápa...És te mehetsz vissza a 0ás mezőre.
3)Azonban ha te itt nem akarod feladni akkor élheted is az életed amíg találsz valakit (kivéve ha ehhez már túl öreg vagy--->0ás mező)
4)Ha ez nem elég akkor kezdeményezz az első srácnál aki megtetszik,én mit nem adnék ha nem mindig nekem kéne kigondolni hogy milyen hülye ürüggyel szólítsam meg a szépleányt.(Bányarém vagy?-->0ás mező)
5)Jó már unom ,nyugodalmas jóéjszakát
16/F
kiírsz egy ilyen kérdést aztán rád írnak 20an :D
am meg öltözködj kirívóan, tedd ki a cicid (kajak) a pasizás annyiból áll hogy JELEN VAGY és felszednek, ennyi
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!