Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bepasizni? De most komolyan.
16 éves vagyok, minden ismerősöm mondja hogy gyönyörű vagyok, csak nincs elég önbizalmam. Nem volt még barátom, de már nagyon szeretnék valakit, aki megért, és olyannak szeret, amilyen vagyok.
Ismeretségi körömben nincs túl sok nekem tetsző fiú, hol lehet "bepasizni"?
Nem vagyok nagy bulizós, szóval ne partyhelyeket mondjatko :)
Köszi előre is !
Ha tényleg gyönyörű vagy, akkor előbb utóbb felfedez valaki :)
Am merre laksz? Mert Bp-en pl könnyebb ismerkedni, mint vidéken.
Beszélgess egy olyan pasival aki érdekel.
Jah, és ne legyen, max 17 éves!!! Mert az idősebbek csak kihasználnának szexuális téren! Ez nagyon fontos, neked még van esélyed normális szerelemre, ill. nem csak a szexen alapuló kapcsolatokra.
Ha szép vagy, menni fog így is- úgy is..
18/f
Rakd fel magadat társkeresőkre, úgy a legegyszerűbb.
Rám ragadtak a pasik, Magyarország minden részéről jöttek hozzám! :) Na meg utcán is mindig leszólítottak.
Most pedig az egyik a férjem lett a társkeresőről!
27/N
Úgy fogsz járni mint én, én is válogattam most is válogatok, egész életembe kemény 3 pasi tetszett.:D
Hát ez van, valakinek mindegy kivel, valakinek nem, ahogy néztem a nőismerőseimet, akik tényleg szépek, hát egyiknek sem tetszik a pasija.:S Bár még nem is volt pasim, tudom ez az oka, iszonyat válogatok, de inkább egyedül vagyok, mint olyannal, aki nem tetszik, nekem igenis fontos a külső, de én magammal is maximalista vagyok.:D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!