Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sztetek ez jóó bulizáshoz?...

Sztetek ez jóó bulizáshoz? Szeretnék bepasizni (:

Figyelt kérdés

Fekete cicannadrág, fenék alá érő feszülős felső sötétszürkés-feketés alapon kb 7 cm átérőjű piros rózsákkal, kekis-szürkés balerina cipő, aminek az orrán egy nagy pompom rózsa van. Az alkatom megvan ehhez a ruhához, de nem tudom, h a cipő mennyire illik.

Szeretnék csábos lenni, olyan aki biztos, h fiúval távozik a buliról :)

18/L

2011. márc. 31. 19:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
szerintem nagyon jó lesz,persze a kiegészítők se maradjanak el ;)
2011. márc. 31. 19:21
 2/22 szamóca. ***** válasza:
88%

nemtudom engem a hideg ráz ettől így elmondás alapján, mint a szomszédrózsinéni. a rózsamintáról mindig a matyóhimzés jut ezsembe, a pompomrózsa meg... :))

de hát biztos van akinek tetszik, ám az hogy odamegy-e hozzád valaki csak kis részben múlik a ruhán.

2011. márc. 31. 19:21
 3/22 A kérdező kommentje:

Mindenki leszólja a pompom rózsám, de nekem tetszik :D

M1, igazából nem fogok belebolondulni, ha nem jön össze, mjad akk legközelebb, de nem utasítanám vissza, ha jönne vki.

2011. márc. 31. 19:23
 4/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, mik az elvárásaid. Ha alkalmi kapcsolatot szeretnél, akkor megteszi buliban ismerkedni.
2011. márc. 31. 19:27
 5/22 anonim ***** válasza:

A cipőt sürgősen cseréld le egy ledér, szexis magassarkúra, lehetőleg feketére, és a cicanacit húzd le, ameddig lehet, hogy ne látsszon a bokád ki.

Így 1km hosszú, vékony lábaid lesznek, és ... az a cipő tényleg ciki. A legtöbb fiú nem szereti. :)

[link]

2011. márc. 31. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
Latex gatyát dobjál magadra. De gondolj arra is ha nagyon kurv*sra kicsíped magad lehet oda se mernek menni hozzád.
2011. márc. 31. 19:31
 7/22 A kérdező kommentje:

Magassarkúba menjek bulizni?? Hát majd meglátom lenne hozzá egy szép barna magassarkú.

De a pompomos cipő annyira gáz??? Hétköznapokra is?? Farmerhoz??? :S

2011. márc. 31. 19:32
 8/22 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a balerina, csak középen van a rózsa.

2011. márc. 31. 19:35
 9/22 anonim ***** válasza:
balerina cipőben nem lehet bepasizni..a kényelmet sokszor fel kell áldozni értük:) én tegnap pl vittem váltócipőt, beadtam a ruhatárba, ha nagyon nem bírod, átveheted! jó bulizást!
2011. márc. 31. 19:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát... sztem pont ugyanúgy fogsz kinézni, mint 30 másik, a pasik max a csúnya cipődről jegyezhetnek meg. És virág virággal? úgy fogsz kinézni, mint egy szőnyeg. A felsőd így elképzelve nekem valami cigányos cuccot juttat eszembe, de nem látom, szóval passz.

De ha normális pasit akarsz és nem egy menetet a parkolóban, akkor vegyél fel valami egyedibbet, bulikban az összes csaj cicanadrág-lehetőleg sötét felső-fekete smink-vasalt haj kombóban nyomja, és egyik olyan, mint a másik, meg se lehet különböztetni, bár minek is, bármelyik megteszi egy estére, nem?

2011. márc. 31. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!