Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel vegyem fel a blézereimet...

Mivel vegyem fel a blézereimet és zakóimat és milyen eseményekre? 15L

Figyelt kérdés
Ma jártam egy turkálóban és találtaaam egy gyönyörű sötétkék bélésű dorothy perkins blézert! :D Rögtön lecsaptam rá,csak nem tudom mivel tudnám hordani.. szerintetek?
2011. márc. 29. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a blézer alapból egy elegáns darab, de a korod miatt inkább lazítani kéne rajta így venném fel:

1. Boyfriend's jeans, felhajtva a szára + magassarkú + mintás póló + a Zakó. Vagy borítéktáska vagy a nagy kézitáska, semmiképppen nem válltáska.

2. Csőfarmer vagy farmer leggings + hosszú mintás lezser póló + zakó + vagy magassarkú vagy balerina.

25, L

2011. márc. 29. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
blézert én szinte bármihez felveszem, sztem mindent feldob.
2011. márc. 29. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Csőfarmer, balerinacipő, fehér, testhezálló póló, + a zakó, feltűrt ujjal. Ez így jó suliba, pulcsi helyett.

De ha mégsem jön össze, küldd el nekem! :D

2011. márc. 29. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok. Kb. ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 30. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!