Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak magassarkút...

Miért hordanak magassarkút gyerekek is már? (Tizenévesekre gondolok itt)

Figyelt kérdés

11-17 évesekre egyaránt vonatkozik.

Náluk ez a menő? Mert én rájuk nézek és csak gyerekeket látok akik nagylánynak akarnak látszani, és látni a fejükön a szenvedést amit a cipő okoz. De ennek ellenére abban járnak... Viccesek, nem nőiesek. Mégis minek ez? És a szülő ezt csak így megengedi? Tök mindegy neki mennyire egészségtelen dolog ez?

2011. márc. 26. 20:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
igaz amit leírtál, de attól még a kérdezőnek nincs igaza
2011. ápr. 3. 19:34
 32/33 anonim válasza:
100%

Tudom, már régebbi kérdés volt, de erre muszáj válaszolnom.

Én 18 éves leszek... nem igazán tartom magam gyereknek:) úgy vélem eléggé érett gondolkodású vagyok és mindig is "felnőttesebben" kezeltem a dolgokat, mint a korombeliek. Tisztában vagyok vele, hogy a fiatalok nagy része eléggé züllött manapság... és igen nekem is több olyan 14 éves ismerősöm van, aki már abortuszon volt, DE ennek nem feltétlenül a magassarkúhoz van köze. Én úgy 1 éve járok magassarkúban... az előtt mindig sportos cipőket hordtam(ami egyébként folyamatosan feltörték a lábomat)de megváltozott a stílusom, nőiesen öltözködöm és ehhez a magassarkúk sokkal jobban passzolnak. Nem vagyok ribanc,nem indulok 10 centis sarkakkal hegyet mászni, vagy futni... Szerintem ennyire nem kellene általánosítani a dolgokat!:)

Amúgy az is meglep, hogy eddig fel sem merült, hogy az egészséges cipő ott kezdődik, aminek 3-4 centis sarka van, ugyanis leginkább az igazodik a lábfej formájához... ez orvosilag igazolt tény.

Ha azzal van a probléma, hogy miért ilyenek a mai tizenévesek, amilyenek... miért buliznak minden hétvégén már 13 évesen és miért részegek... hát azt sztem más irányból kellene megközelíteni:)

2011. szept. 16. 20:43
 33/33 anonim ***** válasza:
attól még hogy magassarkút hord,nem biztos,hogy egy kis p*csa
2012. márc. 12. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!