Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak magassarkút...

Miért hordanak magassarkút gyerekek is már? (Tizenévesekre gondolok itt)

Figyelt kérdés

11-17 évesekre egyaránt vonatkozik.

Náluk ez a menő? Mert én rájuk nézek és csak gyerekeket látok akik nagylánynak akarnak látszani, és látni a fejükön a szenvedést amit a cipő okoz. De ennek ellenére abban járnak... Viccesek, nem nőiesek. Mégis minek ez? És a szülő ezt csak így megengedi? Tök mindegy neki mennyire egészségtelen dolog ez?

2011. márc. 26. 20:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Elég szélsőséges a gondolkodásod. Ha egy 17 éves gyerek, akkor te a 32 éveddel egy vén szatyor vagy-.-' Amúgy meg a szavaidból azt vettem ki, hogy zavar, hogy a tinik jobb csajok, mint Te. Mellesleg 2 éve nem vagyok hajlandó magassarkún kívül mást felhúzni, de nem (csak) emiatt érzem magam "nagylánynak".
2011. márc. 27. 09:34
 12/33 anonim ***** válasza:
38%

te ember...ne menj el szülőnek.

egy 13 éves ember már nem gyerek. Gyerekkor 12 éves korig tart, utána már komolyodnak az emberek. Ekkor már eljutnak arra a szintre, hogy nem azért csinálnak dolgokat, mert attól nagyobb leszek, hanem mert elkezdenek érni, és tetszik nekik, IGÉNYESEK LESZNEK A KÜLSEJÜKRE ÉS NEM ROSSZ QRVÁK LESZNEK!

attólmég hogy te már öreg fejjel ezt gondolod, mert a te idődben ez nem így volt, az egy dolog, de ma már ez így van, változik a világ, fel kéne fognod...

14/f

2011. márc. 27. 11:20
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a kérdező féltékeny, mert az ő korában nem engedték hogy magassarkút hordjon.
2011. márc. 27. 11:32
 14/33 A kérdező kommentje:

Nem hülyeségből nem fogom engedni hogy a 12-13 éves lányom majd tűsarkúban felnőttnek öltözve flangáljon, hanem azért mert tisztában vagyok vele hogy napont hány gyereket erőszakolnak meg. Nem egyet, nem kettőt, ezt elmondanám... többet. Főleg mikor jön a jóidő és ezek a kis k*rvának öltözött gyerekek előbújnak. Ők okozzák a bajt maguknak. Ha koruknak megfelelően öltöznének nem lenne gondjuk.

11:32 Egész életemben azt hordtam amit én akartam, magassarkú sose volt ezek között. Miért tenném tönkre én a saját egészségem? Nem vagyok divatmajom.

11:20 Te is gyerek vagy, majd rájössz...ez nem kortól függ, hanem viselkedéstől. Papíron egy 18 éves is felnőtt, de nem viselkedik úgy akkor ő is csak egy gyerek marad. Majd egyszer megérted te is talán.

És egyetlen egyszer sem írtam hány éves vagyok, csak 32/N-nek válaszoltam...

2011. márc. 27. 12:19
 15/33 anonim ***** válasza:
52%
Ostoba nő az, aki elhiszi, hogy csak a kihívó csajokat erőszakolják meg. Tipikusan meghunyászkodó lehetsz, aki slampos, és zavarja, ha más csinos.
2011. márc. 27. 12:49
 16/33 anonim ***** válasza:
59%

Szörnyen ostoba vagy !!!

Ezek szerint a nő tehet arról, hogy megerőszakolják. Nem az az aberrált állat, aki megteszi, hiszen szegény csak megkívánta, nem ? Az a kis s-zajha áll ellen neki, nem ?

Aztajók-urvaeget, kérdező, régen idegeltek fel így.

2011. márc. 27. 13:29
 17/33 anonim ***** válasza:
45%

én nem tom, hogy te hány éves vagy,de, hogy agyban megálltál 5 évnél, amilkor irigykedünk a másikra, mert jobb a "játéka" és ezt az irigységet úgy mutatod ki, hogy piszkálod és elmondod mindennek.

Am. meg van olyan 16 éves aki érettebb gondolkodású, mint egy "igazi felnőtt"

2011. márc. 27. 13:56
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem értek veled egyet!! Utálom az ilyen konzervatív embereket, meg akik azt hiszik h azért öltözök úgy ahogy, hogy nagyobbnak lássanak. Az olyan elképzelhetetlen hogy azért hogy amikor tükörbe nézek meglegyek elégedve magammal?? vagy h azért mert én ÍGY tetszek magamnak??
2011. márc. 27. 15:18
 19/33 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek valami lelki problémája lehet, oké, hogy a gyerekének nem fogja megengedni, de mindig is lesznek tűsarkas tizenévesek, ezen nem tud változtatni.
2011. márc. 27. 16:33
 20/33 anonim ***** válasza:
46%

Én valahol megértem mit akar mondani a kérdező..Az a baj,hogy a divat miatt,már 5-8 évesen úgy öltözködnek a kislányok,magassarkúban mászkálnak,és ki vannak kenve jó vastagon(ha én nem látom nap mint nap nem hinném el)Sajnos evvel azt érjük el,hogy egészen fiatal korban megszűnnek gyerekek lenni,és 8-10 évesen már kész felnőtteknek látszanak..Ennek eredménye,hogy bár agyilag még messze nem felnőttek,de már 12-14 évesen akár 4-5 sráccal feküdnek le,és egyre többen lesznek ilyen fiatalon terhesek..

Valahol én örülök annak,hogy nem született lányom...

Nem jó az,ha hagyjuk,hogy a gyerekek túl hamar felnőttként viselkedjenek,és öltözködjenek..Hová lesz a szép gyermekkor akkor???

2011. márc. 27. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!