Miért hordanak magassarkút gyerekek is már? (Tizenévesekre gondolok itt)
11-17 évesekre egyaránt vonatkozik.
Náluk ez a menő? Mert én rájuk nézek és csak gyerekeket látok akik nagylánynak akarnak látszani, és látni a fejükön a szenvedést amit a cipő okoz. De ennek ellenére abban járnak... Viccesek, nem nőiesek. Mégis minek ez? És a szülő ezt csak így megengedi? Tök mindegy neki mennyire egészségtelen dolog ez?
te ember...ne menj el szülőnek.
egy 13 éves ember már nem gyerek. Gyerekkor 12 éves korig tart, utána már komolyodnak az emberek. Ekkor már eljutnak arra a szintre, hogy nem azért csinálnak dolgokat, mert attól nagyobb leszek, hanem mert elkezdenek érni, és tetszik nekik, IGÉNYESEK LESZNEK A KÜLSEJÜKRE ÉS NEM ROSSZ QRVÁK LESZNEK!
attólmég hogy te már öreg fejjel ezt gondolod, mert a te idődben ez nem így volt, az egy dolog, de ma már ez így van, változik a világ, fel kéne fognod...
14/f
Nem hülyeségből nem fogom engedni hogy a 12-13 éves lányom majd tűsarkúban felnőttnek öltözve flangáljon, hanem azért mert tisztában vagyok vele hogy napont hány gyereket erőszakolnak meg. Nem egyet, nem kettőt, ezt elmondanám... többet. Főleg mikor jön a jóidő és ezek a kis k*rvának öltözött gyerekek előbújnak. Ők okozzák a bajt maguknak. Ha koruknak megfelelően öltöznének nem lenne gondjuk.
11:32 Egész életemben azt hordtam amit én akartam, magassarkú sose volt ezek között. Miért tenném tönkre én a saját egészségem? Nem vagyok divatmajom.
11:20 Te is gyerek vagy, majd rájössz...ez nem kortól függ, hanem viselkedéstől. Papíron egy 18 éves is felnőtt, de nem viselkedik úgy akkor ő is csak egy gyerek marad. Majd egyszer megérted te is talán.
És egyetlen egyszer sem írtam hány éves vagyok, csak 32/N-nek válaszoltam...
Szörnyen ostoba vagy !!!
Ezek szerint a nő tehet arról, hogy megerőszakolják. Nem az az aberrált állat, aki megteszi, hiszen szegény csak megkívánta, nem ? Az a kis s-zajha áll ellen neki, nem ?
Aztajók-urvaeget, kérdező, régen idegeltek fel így.
én nem tom, hogy te hány éves vagy,de, hogy agyban megálltál 5 évnél, amilkor irigykedünk a másikra, mert jobb a "játéka" és ezt az irigységet úgy mutatod ki, hogy piszkálod és elmondod mindennek.
Am. meg van olyan 16 éves aki érettebb gondolkodású, mint egy "igazi felnőtt"
Én valahol megértem mit akar mondani a kérdező..Az a baj,hogy a divat miatt,már 5-8 évesen úgy öltözködnek a kislányok,magassarkúban mászkálnak,és ki vannak kenve jó vastagon(ha én nem látom nap mint nap nem hinném el)Sajnos evvel azt érjük el,hogy egészen fiatal korban megszűnnek gyerekek lenni,és 8-10 évesen már kész felnőtteknek látszanak..Ennek eredménye,hogy bár agyilag még messze nem felnőttek,de már 12-14 évesen akár 4-5 sráccal feküdnek le,és egyre többen lesznek ilyen fiatalon terhesek..
Valahol én örülök annak,hogy nem született lányom...
Nem jó az,ha hagyjuk,hogy a gyerekek túl hamar felnőttként viselkedjenek,és öltözködjenek..Hová lesz a szép gyermekkor akkor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!