Miért hordanak magassarkút gyerekek is már? (Tizenévesekre gondolok itt)
11-17 évesekre egyaránt vonatkozik.
Náluk ez a menő? Mert én rájuk nézek és csak gyerekeket látok akik nagylánynak akarnak látszani, és látni a fejükön a szenvedést amit a cipő okoz. De ennek ellenére abban járnak... Viccesek, nem nőiesek. Mégis minek ez? És a szülő ezt csak így megengedi? Tök mindegy neki mennyire egészségtelen dolog ez?
Én 14 éves korom óta hordok magassarkút, mert sokkal kényelmesebb. Egy 15 éves már nem gyerek (nem felnőtt, de nem is gyerek), legalább cipőt hadd hordjon már olyat, amilyet akar. Ne üsd bele az orrodat, foglalkozz a saját dolgoddal.
32/N
Én azon mosolygok,hogy a legtöbben járni sem tudnak benne,és olyan csetlő-botló módon járkálnak..
Egyébként nem is egészséges a magassarkú..A talpunk nem arra való,hogy lábujjhegyen mászkáljunk..
csak megjegyzem,hogy kalapácsujjat sok lánynál látok,és elég csúnya látvány..
Egy 16-17 éves miért ne hordhatna ? Már nem gyerek, nem az tmondom, hogy felnőtt, de a gyerektől messze van már.
Valószínűleg azért, mert tetszik nekik. Ez téged miért zavar ? Nem mindenki csetlik benne, nem mindenki vesz platformos, 12 centis magassarkúakat. Akkor hol a probléma ?
32/N:
Egy tizenéves még gyerek, nem számít annak, de az. Ahogy egy 18 éves sem felnőtt még. Elég rájuk nézni, hogy viselkednek.
És ne hazudj, méghogy kényelmesebb, szerintem te is jól tudod hogy ez baromság. Hogy lenne már kényelmes? Akkor biztos minden orvos ezt ajánlja...
Kedves kérdező.
Az aki egészen fiatalon vagyis tizenéves korában elkezd magassarkút hordani,amikor még fejlődik,alakul a lába,nos annak egy idő után a magassarkú kényelmesebb viselet lesz mint egy normál cipő,vagy sport cipő.Ennek az oka nem más,mint a lábfej deformálása,az Achilles-ín megrövidülése.Bizony akinek az Achilles-ín-je rövid annak már fájdalmas a sport cipő/lapos cipő használat..
Az embernek teljes talpával kéne járnia,hiszen a lábformánk,a talpunk is így van kódolva...A divat miatt sokan képesek a lábukat egy életre tönkre tenni..
Engem ez nem zavar,hiszen 20-30-40 év múlva nem nekem lesznek problémáim vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!