Tinédzser korú srácok újabban miért szeretnek lányosan öltözködni ill. szoknyát miért vesznek fel?
És mért hordanak a tinédzser lányok kockás inget, deszkáscipőt és fullcap-et?...
Mert miért ne?
Hagy hordjon amit akar, szíve joga ha transz, ha drag queen... vagy szak mert jólesik neki.
Skót pasik :D
Régen a franciák és angolok a barokk korban miért hordtak magassarkút rizsporos parókát?
Ha ezt megválaszolod nekem örülni fogok.
Van akiben több a lányos hormon ezért szereti a változatos ruhákat, és hajviseletben is megmutatkozik.
Nem kell elítélni mert ennyierővel mindenkit elítélnek akinek hosszú copfos haja van férfi létére.
HOgy miért nem férfiasak a mai fiatalok??
Azért mert a mai fiatal fiúknak nem kell katonaságba menniük , nem kellet harcolni a szovjetek ellen, nem élnek komunista diktatúrában ahol a belüket is kidolgozzák és többségének nem kell semmit dolgoznia hanem othonűl az édesapák nem nevelik a fiaikat semmi férfiasra és én úgy gondolom saját tapasztaltból hogy rengeteg válás van és a fiúk szerintem 80 % -ban az anyuknál kötnek ki ami már adja magát csak nők között éli azt a korát a fiú amikor kifejlődik az izlése... és csodálkozol és ha már itt vagyunk és megkérdezem hogy a lányok meg miért olyanok hogy nem adnak magukra ,nem ápolják magukat és fiúsan öltözködnek ??
Hát utolsó te nem vagy normális...
Persze, legyen megint háború, meg diktatúra, hogy férfiasak legyenek a fiúk. Ez a válásos dolog meg baromság, nem emiatt lesznek lányosak a fiúk, ez csak egy nagyon idióta tévhit. Sokkal rosszabb az, ha az apuka papucs, és a fiú mindennap azt nézi végig, hogy anyuka eltapossa apukát minden döntésénél.
Max. a katonasággal értenék egyet, de az alól a maga idejében is olyan sokan kibújtak, hogy semmi értelme nem lenne megint bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!