Hogyan kellene egy tininek öltözködni?
Nem vagyok cicababás (magassarkút sem szeretem) de szeretnék koromnak megfelelően öltözködni. azaz kicsit lazább ruhákat kedvelem.hogyan lehetne elérnem hogy csajos legyek de kényelmes ruhákban mutatnátok képeket/szetteket hogyan kellene öltöznöm?előre is köszi
15/L
Szerintem hordj ami jólesik. Olyan hülye dolog ez hogy meg van szabva hogy kinek hogy kéne öltözködnie... a te ruháid, te érezd jól benne magadat.
Próbálj fel egy csomó mindent, nézz szét a divatvilágban ha bizonytalan vagy, és találd meg azt amiben önmagadnak érzed magadat.
Elég szar lehet azért küzdeni hogy csinos legyél mindeki szemében és hogy megfelelj mindenkinek. Úgyse fogsz mindekinek megfelelni, mert mást gondol a szomszéd öregasszony, a fogorvosod és a többi csaj a diszkóban.
Egy lány miért ne hordhatna deszkás vagy tornacipőt???
Csak azért, mert lány vagyok, csakis 15 cm-es tűsarkúban szabad járnom?
akkor kifejtenéd mire gondoltál ami nem 15 cm-s magassarkú, se nem torna-,deszkás-, balerinacipő mert az tucat???
várom az öleteket...
jo kis veszekedés lett. köszi az eddigi válaszokat!
hát azok közül a cipők közül amit linkeltél csak az elsőt venném fel sima feketében vagy szürkében meg még max a barna csizmát de az már kicsit vad nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!