Kis lábú lányok, titeket nem idegesít?
Tököm kivan, hogy nem lehet kis méretű lábra normális sportcipők kapni. Magas szárú cipőt szeretnék, és a nike oldalán ugyan van egy csomó, de 36,5-től kezdődnek.
Nekem 22 éves létemre elég kicsi a lábam, egyszerűen nem igaz, és nem én vagyok az egyedüli, akinek picike lába van. Igazán gyárthatnának kis lábú felnőttekre is normális cipőket:S:S
igen vannak szépek a nike gyerekosztályán, de én magas szárút szeretnék:S
mondjuk ez tetszik: [link]
higgyétek el, hogy nem jó, ha valakinek ennyire picike a lába. Hogy félve megy be az ember egy cipőboltba, hogy vajon lesz-e a méretemben az a cipő, ami megtetszik, és sajnos 99%ban nincs.:( 1 magassarkú, és 1 sportcipő kivételével még nem volt olyan cipőm, amire azt tudtam volna mondani, hogy igen 100%-ig tetszik. Én egy 36os lábbal teljesen kibékülnék, de 34-35??:S
Van ilyen picike barátnőm, mint én, de neki azért legalább 36-os lába van
Az én helyzetem kicsit jobb, nekem magassarkúban 35ös, többiben 36os lábam van. De én sem nagyon tudok normális cipőt venni, ami tetszik is, úgyhogy átérzem a helyzeted:(
Pontosan hol szoktál magassarkút venni? Lehet, hogy én is elnéznék oda.
én itt szoktam venni: [link]
illetve hát még csak egyszer voltam, mert nem rég fedeztem fel, de rögtön 2 cipőt vettem.
Alkalmi cipők: 3.sor első
Maretti: 2.sor első(fekete) én ezeket vettem.
De azt hiszem, majd anno az esküvői cipőm is tőlük lesz.
Meg vannak azért nagyon csúnya cipők itt is, de azért van egy kis választék a szebbek között is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!