Kis lábú lányok, titeket nem idegesít?
Tököm kivan, hogy nem lehet kis méretű lábra normális sportcipők kapni. Magas szárú cipőt szeretnék, és a nike oldalán ugyan van egy csomó, de 36,5-től kezdődnek.
Nekem 22 éves létemre elég kicsi a lábam, egyszerűen nem igaz, és nem én vagyok az egyedüli, akinek picike lába van. Igazán gyárthatnának kis lábú felnőttekre is normális cipőket:S:S
1.hsz: bizonyára van ettől nagyobb problémája is, de az oldal azért van hogy kérdezzenek úgyhogy nem értem hol itt a probléma. te gondolom sosem 'nyavajogtál' egy két apróbb gondok miatt. :)
Én ugyan nem veszek sportcipőt, de megértem a problémádat. Én sokszor a ruházattal vagyok így. Vékony vagyok alapból, de nem mindig találok olyan felsőt , vagy topot ami jól állna az alkatomhoz. :S
hát igen képzeld borzalmasan bánt, hogy ilyen kicsi a lábam, és pl. egy szép magassarkút sem tudok magamnak venni,olyat, amilyet én szeretnék, csak pesten olyan boltban, ahol direkt kisméretű lábakra készítenek cipőket. ott is szépek a cipők, csakhogy mégsem válogathatok úgy, ahogyan én szeretnék, mert van x pár cipő erre a sz@r törpe lábamra, ami közül választhatok. Igen rettenetesen bánt...:(
Mert még, ha azt írom ki, hogy jajj letört a körmöm mit csináljak, akkor alá írom, hogy így válaszolsz kedves első...
második neked pedig köszi:)
Ráadásul én nem nevezném apróbb gondnak, hisz ez már nem fog változni, ez nem olyan, amin lehetne változtatni, életem végéig ilyen kicsi marad a lábam:(
Tudod én úgy vagyok, hogy már megszoktam a kis lábamat. Bár nekem lehet inkább átlagosabb. 36-7 szokott lenni.
Ha neked ettől kisebb ne aggódj miatta. Szerintem akkor már van egy nagyon szerethető tulajdonságod, a kis termeted (mert gondolom akkor alacsonyabb is vagy ) :)
És biztos, hogy találsz magadnak jó cipőket is csak keresni kell.
bár nekem is 36-7es lábam lenne:S 35ös a lábam, sportcipőből az oké, viszont magassarkúból....:(
ami nem csatolós, csak ilyen belebújós, abból bizony 34es kell, mert különben kiesik belőle a lában. Alacsony vagyok igen 153cm mindössze, de az nem is zavar már.
Icipicipo ezt szoktak ajanlani.
Nike oldalan meg nezz be a gyerekosztalyra nagyon klassz cipok vannak ott is!
Nekem volt hogy pont onnan tetszett cipo.
Az tudom hogy honlaprol sajna nagyon draga a szallitas pedig a cipok sokkal olcsobbak...-.-
Magassarku hat... Kulfoldi oldalakon mar lattam csak ott is a szallitas draga...
magassarkú nem gond, arra már megvan a boltom:) egy pesti üzlet.
Köszi nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!