Fog tágulni az új cipőm, ha sokat hordom? Mert most eléggé szorít.
Figyelt kérdés
Viszont az eggyel nagyobb méretből meg kiléptem.
15/L
2011. márc. 13. 17:17
1/8 anonim válasza:
Milyen fajta? Vagyis milyen márka, milyen stílus? (magassarkú, baéerina, tornacipő, stb? ) és akkor tudok többet mondani :)
2/8 anonim válasza:
ha műbőr,vagy eredeti bőr,akkor fog tágulni,felfogja venni a láb formádat. a többi nem nagyon
3/8 anonim válasza:
Húzd fel vizes zoknira, és úgy járkálj benne a lakásban.
4/8 anonim válasza:
első vagyok:
meg az én tapasztalataim szerint a converse is tágul, a többi tornacipőt nemtudom, mert azokból mindig kicsit nagyobbat vettem amyg még nőtt a lábam azóta meg nem volt rajtam.
5/8 anonim válasza:
Bocsi azt elfelejtettem h a converse hosszban nem csak kicsit megszokja a lábad meg egy icipicit idomul.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi :) írjatok még légyszi!
elsőnek: műbőr, Humanic, magassarkú.
2011. márc. 13. 17:23
7/8 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom. kicsit a lábad is megszokja majd szerintem, meg a cipő is idomul a lábadhoz. de a magassarkúak mindig minden körülmények között kényelmetlenek szerintem, legalábbis amik divatosak :D
én is ajánlom h járkálj benne egy kicsit, meg sebtapaszozd le ahol nagyon nyomja mde az hosszútávra nem jó megoldás!
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem a magassarkúkat :) a többi magassarkúm egyébként ugyanez a méret és tök jók rám úgyhogy nem értem :S köszi:)
2011. márc. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!