Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem szorít az öv?

Titeket nem szorít az öv?

Figyelt kérdés
A nadrágszíjamat sehogy nem lehet jól beállítani. Ha állok lecsúszik a gatya, ha ülök akkor meg annyira szorít, hogy sírni tudnék, fáj a fejem és elrontja aaz egész napom. Mit tehetnék?
2010. nov. 3. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hordasz övet (vagy ha igen, akkor olyat, ami jó), hanem megfelelő nadrágot veszel a boltban.

-.-

2010. nov. 3. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Kulcsmásolóknál általában övet is lyukasztanak pont olyanra ahol te kéred!Egy toll vagy ceruza vagy filctoll segítségével jelöld be otthon hogy hol lenne pont jó vidd el és pár száz forintért megcsinálják!Max olyana 100-200 forint...

Bár ha jó fej a boltos vagy a dolgozó akkor ingyen megcsinálja azt az egy lyukat...:D

2010. nov. 3. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Múltkor nekünk ingyen megcsinálta a kulcsmásolós pasas :D... de ha kér is pénzt, akkor is tényleg ilyen jelképes összeget. Szval először próbáld ki ezt. Utána meg, ha így sem jó, irány a ruhabolt, és keress magadnak vmi olyan nadrágot, ami jó öv nélkül is (tudom, gyakran elég nehéz olyat találni, de nem szabad feladni :D).
2010. nov. 3. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
én körömvágó ollóval (simán lehet késsel is) átlyukasztottam. senki nem mondaná meg hogy ugy volt. de mindegy. amúgy nem hiszem hogy pont az övvel van baj, bár nem tudom, ilyen problémáim nem voltak még :D egyenesen ülsz vagy görnyedsz?
2010. nov. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!