Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A famernadrágom combjánál...

A famernadrágom combjánál szorít a nadrág, hogyan lehetne tágítani?

Figyelt kérdés
Külföldről internetről rendeltem a nadrágot, aminek álom jó szabása van, csak az vele a gond, hogy a combjánál nagyon összefog, szorít, pedig vékony vagyok, a nadrág mérete: 38-as!
2010. jún. 22. 12:03
 1/5 anonim válasza:
olló cérna tű
2010. jún. 24. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
nadrágtágítóval
2010. jún. 24. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Kölcsönadnád a nadrártágitódat? KÖSZI.
2010. jún. 24. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, ez tuti beválik:

mosd ki, száradjon meg félig meddig (legyen még nyirkos picit) és vedd fel. Addig legyen rajtad amíg meg nem szárad (ha meleg van akkor ez hamar meglesz) és mire megszárad pont annyit tágul majd amennyire neked az kelleni fog.

Én ezt olyan farmerrel megcsináltam, aminek a dereka bevágott, azóta tökéletes rám, és nem ment össze azóta sem.

Próbáld ki, igaz nem túl kényelmes egy nedves farmerben lenni, de kimész benne a napra és hamar megszárad rajtad.

Sok sikert.

2010. jún. 24. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
guggolj egy ideig. nekem is szokott lenni ilyen ahányszor kivan mosva a gatyám,mert kb.3 számmal kisebb lesz a gatyám:Dde utána sajnos ujra összemegy.:S
2010. jún. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!