Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fog tágulni a cipőm vagy...

Fog tágulni a cipőm vagy kuka? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Szóval nem bőr cipőről van szó,és eléggé kemény az orra. A 40-es cipőbe belefért az ujjam,kb kiléptem belőle,szóval az nagy volt,ez meg nyomja az ujjamat kicsit,de talán azért mert eléggé kemény az orra,ami lehet meg fog puhulni?! Vagy esélytelen? Visszavinni nem tudom...

Valami tipp?

2011. júl. 4. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
hát megpróbálkozhatsz cipőtágítóspray-vel, meg azzal is hogy vizes zokniban járkálsz otthon benne. de ha kemény a cipő nem sok esélyt látok rá hogy nem fog benne fájni a lábad. (tapasztalat!)
2011. júl. 4. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
És cipész ha tágít rajta akkor is nyomni fog?:S
2011. júl. 4. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8

szerintem akkor is megpróbálhatod,ha nem magassarkú a cipőd.

2011. júl. 4. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Hallottam már ezt a mélyhűtös ötletet,de igazából ez úgylátom csak széltében tágít,nekem meg az orrát kéne,vagyis hosszában fél cm kb, ráadásul nem bőr cipő,azt nem tudom mennyire lehet?!?!
2011. júl. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!