Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől nyúlnak ki és fakulnak...

Mitől nyúlnak ki és fakulnak ki a ruhák ilyen korán?

Figyelt kérdés
Mostanában egye több figyelmet fordítok a ruháimra, de azt vettem észre hogy szinte mindegyik kinyúlik fél vagy egy év után, és elég sok ki is fakul (főleg a fekete). Vennék drágább ruhákat, de nem tudom, azok is kifakulnak ilyen hamar? Mennyire számít hogy anyám sajnos a mosóporon spórol és régi típusú mosógépünk van (még nem is automata).
2011. márc. 13. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mosóporokat felejtsd el mert csak koptatja a ruhákat, én pervollal mosok a ruháimnak semmi baja.legalább folyékony mosószert vegyetek...
2011. márc. 13. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem szint soha nincs ilyen problémám, jó minőségú folyékony mosószerrel mosunk. Sok múlik még a megfelelő hőfokon is.
2011. márc. 13. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem ugyan nincsenek baromi drága ruháim de még nem vettem észre, hogy fakulnának és kinyúlnának. inkább bolyhosodik egy idő után, az is roppant zavaró, pedig én aztán vigyázok rájuk. szerintem arra ügyelj, hogy lehetőleg olyan ruhákat vegyél aminek jó az anyaga. a pamut, gyapjú, viszkóz szerintem jó, de az akrill az borzalom! mi folyékony mosószert használunk már régóta, automata mosógép. ezek is szerepet játszanak valamilyen szinten...
2011. márc. 13. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a mosóporral van baj. Valószínű magasabb hőfokú a víz,amivel mossa. A színes ruhákat pedig cetes vízben öblítsétek,akkor megőrzi a színét.

A kimosott ruhákat a gépből kivéve igazíds formára és utána szárítsd csak.

A drága ruhák is éppígy fognak kinyúlni.

2011. márc. 13. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!