Melyik márkájú baba-gyermekruhák nyúlnak ki, fakulnak, mennek hamar tönkre a sok mosást követően?
Tescos bodik fakultak ki, auchanos-ok inkább kinyúltak.
Amikkel max meg vagyok elégdeve azok C&A, H&M-es cuccok.
Sok ruhát kaptam, azok között is volt H&m-es, meg se nyikkantak, pedig már előtte valaki hordta.
13:22
Nálunk tescos rugik úgy összemnetk, hogy volt ami 1x volt rajta.
És he megnézzük, nem is olcsók
Nem tudom hogy mennek tönkre a scamp ruhák egyeseknél, de nálunk még eggyel sem történt semmi ilyesmi... Pedig nem egy van már, amit kinőtt a fiam, de nem mondanád meg egyikről sem, hogy hónapokig használtuk...
De hogy a kérdésre is válaszoljak, az eddig próbáltak közül az auchan-os bodyk lettek a legnyúzottabbak, utána jön a tesco, lidl. Auchanosat már nem is veszek, mert nagy csalódás volt! A tesco-s, lidl-ös ruhák egy gyereket azért kibírnak, de a kistesó már nem fogja megkapni őket! A Scamp ruhák viszont több babát is kibírnak! Nálunk legalábbis...
első vagyok, és alaposan félreérthető, mert kihagytam egy szót: a Scamp a kivétel!!!
Bocsánat mindenkitől!
Forever Scamp:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!