Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik márkájú baba-gyermekruh...

Melyik márkájú baba-gyermekruhák nyúlnak ki, fakulnak, mennek hamar tönkre a sok mosást követően?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Scamp. Vannak ruhái a kisfiamnak, amiket egy-másfél éve hord, sokszor mostam, és olyanok, mintha esetleg egyszer-kétszer mostam volna. Hozzáteszem, betartom az utasításokat, hogy csak kifordítva szabad mosni, vasalni. Mellette nem nyúlnak, nem mentek össze.
2011. márc. 7. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Tescos bodik fakultak ki, auchanos-ok inkább kinyúltak.

Amikkel max meg vagyok elégdeve azok C&A, H&M-es cuccok.

Sok ruhát kaptam, azok között is volt H&m-es, meg se nyikkantak, pedig már előtte valaki hordta.

2011. márc. 7. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:

előző

body-k, bocs

2011. márc. 7. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy az Auchan-ban vett gyerekruhák hamar tönkrenyúzódtak, ellenben a Tesco-sak nagyon jól bírják a strapát. A Scamp, Kenguru Gold is jól bírta nálunk, sok olyan darab van, aminek előttünk -3 kisgazdája is volt és teljesen jó állapotúak még mindig. Next, George stb márkák se bírják jobban mint a többi, jó-jó, de nem hűdeextratartós...
2011. márc. 7. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:

13:22

Nálunk tescos rugik úgy összemnetk, hogy volt ami 1x volt rajta.

És he megnézzük, nem is olcsók

2011. márc. 7. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mennek tönkre a scamp ruhák egyeseknél, de nálunk még eggyel sem történt semmi ilyesmi... Pedig nem egy van már, amit kinőtt a fiam, de nem mondanád meg egyikről sem, hogy hónapokig használtuk...

De hogy a kérdésre is válaszoljak, az eddig próbáltak közül az auchan-os bodyk lettek a legnyúzottabbak, utána jön a tesco, lidl. Auchanosat már nem is veszek, mert nagy csalódás volt! A tesco-s, lidl-ös ruhák egy gyereket azért kibírnak, de a kistesó már nem fogja megkapni őket! A Scamp ruhák viszont több babát is kibírnak! Nálunk legalábbis...

2011. márc. 7. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:

első vagyok, és alaposan félreérthető, mert kihagytam egy szót: a Scamp a kivétel!!!

Bocsánat mindenkitől!

Forever Scamp:))

2011. márc. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!