Mennyit adnál ki egy pár cipőért? (kort és nemet is plz)
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 20:30
21/51 anonim válasza:
15-20 körül, de ha annyi pénzem lesz, százezreket sem sajnálnék egy designer cipőre.
22/51 anonim válasza:
nem én fizetem hanem az apukám a cuccaimat:Dő max. 20-25 ezret adott ki nekem eddig cipőre:D
Múltkor megakartam vele vetetni egy 30 ezres cipőt de azt már nagyon sokallta:)
Szóval én egy olyan 40-50 ezret adnék ki érte:)
De majd ha saját állásom lesz és sokat fogok keresni,majd akkor:D
16/l
23/51 anonim válasza:
10-20 000, 30-at is kiadok érte de aztmárnagyon sírva.
24/51 anonim válasza:
25.000 Ft-ot, 30-at már nem hiszem. 32/L
25/51 anonim válasza:
20-30-at egyelőre max, mivel még szüleim fizetik. Viszont később ha majd saját keresetem lesz, akár több 100ezreket is.
27/51 anonim válasza:
Utcai cipőre max 15k, focicipőre 30-35k-t szoktam áldozni:D
16/F
28/51 anonim válasza:
A télen vettem egy leárazott S.Oliver csizmát 17500-ért. (eredetileg 24000 lett volna)
Ettől többet nem igen. Ezt is sajnáltam kiadni , noha nem bántam meg, mert tényleg jó s megérte.
29/51 anonim válasza:
Nekem is szüleim vesznek cipőt 3-4 ezerért szoktak.
Ha magamnak veszek én is 3-5 ezerért egy normál cipőért.
Márkásért nike, puma vagy adidas-ért 10000ft-ig.
13/f
30/51 anonim válasza:
Én általában 10-20 ezer Ft között veszek minőségi cipőt, ami nem 1-2 évig bírja. Ki lehet várni a leértékelést, és akkor féláron is meg lehet kapni tök jó cipőket. Az eddigi legdrágább cipőm egy Nero Giardini csizma, ami akciósan volt 48 ezer Ft. Sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de végül megvettem, és nagyon örülök neki. Kifogástalan, álomszép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!