Szerintetek ezért szólnának a tanárok? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
hogyha egésznap kalapban lennék?2011. márc. 5. 17:52
2/15 anonim válasza:
Órán illik levenni, és szólni is fognak érte.
3/15 A kérdező kommentje:
hát igen ezen gondolkoztam énis,hogy levetetik rólam:/
2011. márc. 5. 17:59
4/15 anonim válasza:
Miért nem tudtad úgy kiírni a kérdést, hogy "Szerintetek szólnának a tanárok azért, ha egész nap kalapban lennék?" :D
Jól van, befogtam, bocsánat... :D
Attól függ, milyen suliba jársz.... Általános? Gimi? Közép? Szakközép?
5/15 A kérdező kommentje:
utólsó:
nem gond:D
maugy általánosba járok:D
2011. márc. 5. 18:00
6/15 A kérdező kommentje:
*amugy
2011. márc. 5. 18:00
7/15 anonim válasza:
Biztos hogy szólni fognak érte. Nekem eddig egyetlen tanárom volt, aki szerint a lányoknak nem kell levenni a kalapot...
8/15 anonim válasza:
Szólnak érte, mert eleve az illem megkívánja, hogy levedd a fejfedőt, ha valahova bemész. A tanár pedig naná, hogy szól! A másik kedvencem a napszüveg... :) tök sötétben, ohne napsütés, aluljáróban... :)))))))))))))))
9/15 anonim válasza:
Biztos hogy szolnának érte. Amúgy milyen meggondolásból akarsz egész nap kalapban lenni?
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.mindenkit felpontoztam:D
amugy csak azért mert tetszik:)
2011. márc. 5. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!