Ilyen fiatalon gáz ha megpróbálom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, viszont a barátommal elköteleztük magunkat 2 év után h összeházasodunk, a szüleink is egyet értenek ezzel, tudom még ráérünk de amint kijártam a gimit esküvő és utána szervezzük a többit, most megtetszett egy esküvői ruha és az ára is jó, szerintetek ha bemegyek megpróbálni engedik, és nem lenne túl ciki 16 évesen...sos2011. febr. 28. 14:35
11/13 anonim válasza:
Kislány, ha azzal törődsz, hogy mi a ciki, nem való még neked a házasság. Amúgy egész nyugodtan bemehetsz felpróbálni, de tényleg felesleges. Amúgy: 19 éves lány vagyok, a barátom 23. 15 voltam, mikor összejöttünk, majdnem 3 évig éltünk távkapcsolatban, 300 km-re egymástól, aztán összeköltöztünk. Vagyunk annyira érettek, hogy tudjuk, a házasság komoly dolog, ahhoz nagyon jól meg kell ismerni a másikat, hogy ne veszítse el az értelmét. Szóval tényleg gondolkodj el ezen. Ja, és nekem is van saját házam, az is családi, én is kapok ösztöndíjat, de nehogy azt hidd, hogy az elég arra, hogy fenntarts egy saját háztartást és enni is maradjon. Álmodozni jó dolog, de legalább a szüleiteknek lehetne annyi esze, hogy elmeséli, mennyibe kerül fenntartani egy lakást és mennyiből lehet megélni. Annyi ösztöndíjat nem osztogatnak sehol.
12/13 anonim válasza:
És úgy őszintén te honnan szerzel pénzt?
Annyi ösztöndíjat úgyse kap, hogy kérótok legyen, plusz akkor rezsi, kis mókamurikacagás.
Ááá hihetetlen, jó értem én anyukát ilyen idősen még lelehet lejmolni, de azért egy adott kortól már "vérciki"
Vagy parazita akarsz lenni?
Majd ha lesz egy jó kereső munkád, kiegyensúlyozott életed, Igazi célokkal(szóval nem ilyen 16 éves tini álmodozásokkal) na majd akkor jöhet a lagzi.
Addig viszont mars vissza a való életbe, és tessék reálisan gondolkodni
13/13 A kérdező kommentje:
nem mindenkit ért utol a válság az utolsónak szólva!!! a pénz nekem nem akadály ilyen értelemben. a méretemmel nekem nincsen gond ugyanis már 2-3 éve semmit nem változtam magasságra se szélességre se. az utolsó elöttinek üzenem köszönöm hogy valaki nem leszólni akar. mellesleg én csak azt kérdeztem ciki-e, nem azt kinek tetszik kinek nem. a szüleim beleegyeztek. tudom ngy felelősség lenne főzni ránk mosni takarítani a lakást tanulni dolgozni.. viszont dolgozni mindenkinek kell és házimunkát is végezni ennyibl senki nem menjen férjhez mert akár 16 vagyok akár 40 ezeket megkell csinálnom
2011. márc. 6. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!