Ilyen fiatalon gáz ha megpróbálom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, viszont a barátommal elköteleztük magunkat 2 év után h összeházasodunk, a szüleink is egyet értenek ezzel, tudom még ráérünk de amint kijártam a gimit esküvő és utána szervezzük a többit, most megtetszett egy esküvői ruha és az ára is jó, szerintetek ha bemegyek megpróbálni engedik, és nem lenne túl ciki 16 évesen...sos2011. febr. 28. 14:35
1/13 anonim válasza:
Szerintem ha nem nézel ki nagyon kislánynak akkor nem gáz, amugy sem fogja megkérdezni senki a korod, ha mégis, meg semmi közük hozzá. Mellesleg, szallagavatón is mindenki menyasszonyi ruhát visel....:)
2/13 anonim válasza:
Szalagavatón nem menyasszonyi ruhát viselnek, csak annak kinézőt... képzelheted, hogy a ballagók szülei nem fizetnek egy estéért, egy táncért 100e ft-ot...
Egyébként pedig bemehetsz próbálgatni szerintem is!
3/13 anonim válasza:
Csak kérlek ne éld bele magad, ne tedd magad tönkre. 16 évesen én is szerelmes voltam, mi is ezt terveztük a párommal, eljegyzés meg is volt, 19 évesen szakítottunk. 24 évesen tervezem az esküvőm egy másik férfival, akait nem adnék a világ összes vagyonáért sem oda senkinek.
4/13 A kérdező kommentje:
én sem az enyémet, az egyetlen ami közénk áll az az hogy ő gyor moson sopron megyében lakik én kocsi úttal háromnegyed órára tőle de amúgy koleszos vagyok a balcsin.minden vita csak erősít minket és komolyan elterveztünk mindent. lealább is megpróbáljuk. mert ha attól félek mikor lesz vége sose jutok 1ről a 2re. de azért köszi a tanácsot
2011. febr. 28. 14:49
5/13 anonim válasza:
"Ábrándos szép napok, lázongó éjszakák nem hittük el, hogy másképp is lehet..."
Erre csak ennyi tudok írni, gondoljátok ti még ezt át ;)
6/13 anonim válasza:
Komolyan nem értem mi van ezzel a korosztállyal. Helyedbe mennék inkább még babázni ;)
16 évesen házasodni... Bár ha szeretnél vagy hatszor elválni életed során akkor egészségedre. ;D
7/13 anonim válasza:
tudom milyen ez, de 16 évesen gondolom még egyikőtök sem élt igazán, egyikőtöknek sem volt túl sok kapcsolata amiből tanulhatott volna, de később még rájöttök hogy ezekre szükség van. így bizony nem fogtok együtt maradni, legfeljebb pár évig. a válás tönkretesz lelkileg. ne csináld. házasság nélkül is ugyanúgy együtt lehettek. ezzel nem tudod magadhoz kötni.
8/13 A kérdező kommentje:
ő már 19, dolgozik ösztöndíjat kap, jó az életmódunk mind 2nek. van saját háza családi:D
2011. márc. 1. 07:48
9/13 A kérdező kommentje:
és mindent halálosan komolyan vesz
2011. márc. 1. 07:48
10/13 anonim válasza:
De minek már nézni a ruhákat? nemértem..addig lesz még újabb, szebb, jobb... nem?! Meg te is változhatsz.. külsöleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!