Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki szereti a REPLAY márkát és...

Ki szereti a REPLAY márkát és miért?

Figyelt kérdés
fiuk lányok egyaránt.én F/30
2011. febr. 26. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te szereted kedves kérdező?
2011. febr. 26. 16:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés:)De igen.:D
2011. febr. 26. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne 50 ezrem egy farmerre akkor vennék, de sajnos nem futja rá. Így marad a zara és a hasonló árkategória.

De nagyon tetszik a koptatás, fazon, nagyon szépek a Replay farmerek és cuccok.

25L

2011. febr. 26. 22:15
 4/12 PT-Daniel ***** válasza:
74%

En nem szeretem.

Egyreszt nem tetszik a kollekciojuk (nehany ritka kiveteltöl eltekintve), masreszt, szerintem csupan az araik miatt szeretnenek egy olyan ligaban jatszani, amelyhez ennel több kell.

Szemely szerint a Dieselt szeretem nagyon, de utcai viseletben meg a Boss Orangenel is mindig talalok valami izlesemnek megfelelöt. Szerintem, ez ket olyan marka, amely rendelkezik egy multtal, egyedi tötenettel es tradicioval. Valamint, ha valami uj jelenik meg a kirakataikban, azt többnyire, ugy veszem eszre naluk latom elöször.

Valamivel olcsobb, de meg mindig jobban tetszik, az a Tommy Hilfiger ill. a Denim vonaluk es a Calvin Klein Jeans.

Semelyes velemenyem szerint, a replay nem rendelkezik ilyen nevvel es csupan irrealisan magas arakkal nem lehet ezt elerni.

2011. márc. 2. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vagy egy REPLAY nyári vászonnadrágom. Kb 9-10 éve megvan és hibátlan. Ennyi idő alatt elhasználtam kb 5-6 farmert más márkákból, úgyhogy én elégedett vagyok vele.

38F

2011. márc. 2. 18:27
 6/12 A kérdező kommentje:
PT-Daniel:szerintem ott van az a Trendek között;)Magas árak a minőséget és tradíciót tükrözik....(jobban elviselném én is ha nem kellene ott hagyni egy farmerért 47.000huf)de imádom ezt a márkát lassan 12éve.WE ARE REPLAY.
2011. márc. 2. 18:48
 7/12 PT-Daniel ***** válasza:
37%

LOL "magas ar a tradiciot tükrözi"

Tisztaban vagy a szo jelentesevel?

Pl. A Levis (igaz, nagyon nem szeretem), de az viszonyitva olcsobb, viszont vitathatatlan tradicioval, rendelkezik, mondhatni egy korszakot jellemzö es a divat teren törtenelmet iro markarol van szo.

Nem fogok vitatkozni holmi göncökröl. Sem a penz sem a marka nem garantalja az izleses öltözködest. De mindenkinek vannak kedvencei.

Szereted a Replayt? Szeresd! Biztos vagyok benne, hogy onnan is lehet megfelelöen öltözködni.

En egyszerüen ugy gondolom, egy az egyben ugyanaz, mint a retro (ami, szerintem szinten teljesen okes), es semmi masban, csakis az arban különbözik.

De tisztaban vagyok azzal is, hogy a Dieselert es Hugo Bossert is sokkal többet fizetek a kelletenel. Szemely szerint megis közelebbnek erzem az ar/ertek aranyt.

2011. márc. 2. 21:01
 8/12 A kérdező kommentje:

PT-Daniel:

A tradíció előtt volt még egy szó.:D:D a Levi's meg így írjuk.Retro az Gáz,Diesel még autóban sem!:D:D

A hozzászólásod meg ellent mondásos saját magaddal.."marka nem garantalja az izleses öltözködest"majd.:D "onnan is lehet megfelelöen öltözködni."Szóval szedd össze a gondolataidat....szép napot.REPLAY BRAND.

2011. márc. 3. 08:56
 9/12 PT-Daniel ***** válasza:
37%

WOW!

Meggyöztel! Hibatlan ervelesed es a marka iranti rajongasod is nagyon közel sodort mar ahhoz, hogy elegessek mindent, amit eddig hordtam, de hogy megtalaltad az aposztrofot! Te vagy a kiraly!

(Retro gaz? Szerintem teljesen atlagos. De miert nem lehet valakinek ez a velemenye a Replayröl is?)

Az, hogy egyaltalan valaszra meltatom ezt, merceje annak, mennyire vagyok kepes unatkozni!

Hordjad, szeresd, biztos jo az neked! Csupan nevetsegesnek tartom, hogy mennyire kiallsz egy ruhamarkaert!

2011. márc. 3. 16:18
 10/12 A kérdező kommentje:
No comment.Hugo Boss.:XD:XD
2011. márc. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!