Ki szereti a REPLAY márkát és miért?
Ha lenne 50 ezrem egy farmerre akkor vennék, de sajnos nem futja rá. Így marad a zara és a hasonló árkategória.
De nagyon tetszik a koptatás, fazon, nagyon szépek a Replay farmerek és cuccok.
25L
En nem szeretem.
Egyreszt nem tetszik a kollekciojuk (nehany ritka kiveteltöl eltekintve), masreszt, szerintem csupan az araik miatt szeretnenek egy olyan ligaban jatszani, amelyhez ennel több kell.
Szemely szerint a Dieselt szeretem nagyon, de utcai viseletben meg a Boss Orangenel is mindig talalok valami izlesemnek megfelelöt. Szerintem, ez ket olyan marka, amely rendelkezik egy multtal, egyedi tötenettel es tradicioval. Valamint, ha valami uj jelenik meg a kirakataikban, azt többnyire, ugy veszem eszre naluk latom elöször.
Valamivel olcsobb, de meg mindig jobban tetszik, az a Tommy Hilfiger ill. a Denim vonaluk es a Calvin Klein Jeans.
Semelyes velemenyem szerint, a replay nem rendelkezik ilyen nevvel es csupan irrealisan magas arakkal nem lehet ezt elerni.
Nekem vagy egy REPLAY nyári vászonnadrágom. Kb 9-10 éve megvan és hibátlan. Ennyi idő alatt elhasználtam kb 5-6 farmert más márkákból, úgyhogy én elégedett vagyok vele.
38F
LOL "magas ar a tradiciot tükrözi"
Tisztaban vagy a szo jelentesevel?
Pl. A Levis (igaz, nagyon nem szeretem), de az viszonyitva olcsobb, viszont vitathatatlan tradicioval, rendelkezik, mondhatni egy korszakot jellemzö es a divat teren törtenelmet iro markarol van szo.
Nem fogok vitatkozni holmi göncökröl. Sem a penz sem a marka nem garantalja az izleses öltözködest. De mindenkinek vannak kedvencei.
Szereted a Replayt? Szeresd! Biztos vagyok benne, hogy onnan is lehet megfelelöen öltözködni.
En egyszerüen ugy gondolom, egy az egyben ugyanaz, mint a retro (ami, szerintem szinten teljesen okes), es semmi masban, csakis az arban különbözik.
De tisztaban vagyok azzal is, hogy a Dieselert es Hugo Bossert is sokkal többet fizetek a kelletenel. Szemely szerint megis közelebbnek erzem az ar/ertek aranyt.
PT-Daniel:
A tradíció előtt volt még egy szó.:D:D a Levi's meg így írjuk.Retro az Gáz,Diesel még autóban sem!:D:D
A hozzászólásod meg ellent mondásos saját magaddal.."marka nem garantalja az izleses öltözködest"majd.:D "onnan is lehet megfelelöen öltözködni."Szóval szedd össze a gondolataidat....szép napot.REPLAY BRAND.
WOW!
Meggyöztel! Hibatlan ervelesed es a marka iranti rajongasod is nagyon közel sodort mar ahhoz, hogy elegessek mindent, amit eddig hordtam, de hogy megtalaltad az aposztrofot! Te vagy a kiraly!
(Retro gaz? Szerintem teljesen atlagos. De miert nem lehet valakinek ez a velemenye a Replayröl is?)
Az, hogy egyaltalan valaszra meltatom ezt, merceje annak, mennyire vagyok kepes unatkozni!
Hordjad, szeresd, biztos jo az neked! Csupan nevetsegesnek tartom, hogy mennyire kiallsz egy ruhamarkaert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!