Ki melyik markat szereti a legjobban, es miert?
ruhában,sminkben,cipőben,körömlakkban? :D
vagy mégis miben?
Zara- nagyon trendi, modern, a Zara Woman farmerek pedig verhetetlenek. Drágállom alapból, teljes áron szinte csak farmert szoktam ott venni mert a kedvenceim leárazásra úgyis elfogynak.
Pimkie- nagyon trendi, csajos márka, nem drága. Minőségre vegyes, néha egy- egy darab érthetetlenül drága, de szerintem az egyik legjobb ár- érték arányú üzlet.
Tally weijl- sima pólókat, trikókban nagyon jó, azok szépek, olcsók, jók, a többi cucc nekem túl giccses meg tinis.
H&M- egyszerűen szuper. :)) Sok az elegáns holmi, amire nincs szükségem, de nagyon jó felsőket lehet venni jó áron :)
Nagyrészt ezekben vásárolok, persze máshol is szoktam , de ezek a fő helyek, ahova mindig benézek :)
Ruha. Nekem tökmindegy hol veszem és honnan van ha tetszik. Én kínaiban is tudok legalább olyan szép pólót találni amit a H&Mben vagy Taly izékben 3x annyiért lehet venni.
Sminkből,miss sporty (kivéve körömlakk) essence (kivéve körömlakk :D) maxfactor,rimmel london.
Cipő Converse,vagy kínai. Növésben vagyok nincs annyi pénz a világon,hogy minden szezonban legyen egy 7000 fts cipő :D
Minden tetszik szinte, ami nem sportos ruha/cipő.
Tehát a sportos márkákat nem szeretem egyáltalán.
Pl.: Tally Weijl, Mayo Chix azok mindenképp nyerőek nálam.
Sminknél: Jó az Essence, Max Factor, Loreal, Astor tehát szinte mindegyikkel elégedett vagyok. :) Viszont a Miss Sportytól most vettem egy szempillaspirált, azzal nagyon nem vagyok kibékülve, mert összeragasztja a szempilláimat...800-900 Ft-os szempillaspirál...
H&M, Mango, Zara: mert tökéletesen passzolnak a stílusomhoz, minőségi darabokat lehet venni.
F&F, New Yorker: csak néha, ha nagyon megtetszik onnan valami, de az F&F-nél nevetséges áron szoktak lenni a ruhák.
cipő: Deichmann, mert lehet igazi bőrt kapni, de igazából bármi, ami természetes bőr
táska: az is vegyes, de a Mango táskákat imádom
smink:
Mac-től a szemhéjtus, szempillaspirál, rúzsok
alverde szemhéjfestékek (dm-ben lehet kapni őket)
L.A Makeup: púder, pirosító
fehérnemű:
tezenis
women'secret
ruha:
H&M
Zara
Mango
Pull&Bear
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!