Szerintetek "menő" fesztiválok karszalagját a kezeden hagyni?
Én pl hordom, mert ránézek és eszembe jutnak az emlékek...
Amúgy ez textil, nem foszlik, és, ha fürdesz, akkor nem is koszos...
Az ilyen szar papír alapúakat én is mindig levágom.
De a textil az tök más. Ilyen papírfecniket viszont minek hordoz magán az ember?
Egyáltalán, mi azon menő, ha valaki volt mondjuk Szigeten? Vagy mitől érzi magát valaki többnek attól, hogy a környezetében MINDENKI tudja hogy ő ott volt? Mert a barátaimnak úgyis elmesélem (ha nem együtt voltunk), nem?
Én fesztiválokra, drága helyekre/koncertekre nem járok, csak az ilyen 300-500 forintos bulihelyes karszalagok vannak a kezemen néha. Van, hogy akár egy hétig is fennhagyom, ha olyan volt a buli...
Csak ránézek, és eszembe jut, hogy mennyire jó volt, és akaratlanul is elmosolyodom... (Ilyenkor néznek általában hülyének az emberek. :P)
Most épp négy van a kezemen, a legrégebbi másfél hetes. Arra meg, hogy másoknak tetszik vagy nem, teszek nagyívben. (:
22L
"Én pl hordom, mert ránézek és eszembe jutnak az emlékek... "
ezt nem értem... ezért nem kell magadon tartani, meg semmiképp nem higiénikus. ennyi erővel akkor a bugyidat se vedd le csak fürödj abban.
ha emlék akkor inkább tedd ki a polcra, ott legalább tovább fog tartani, mert ha hordod tönkremegy.
Te meg vágd le a kezed, mert az is koszos lesz...
Ahányszor kezet mosok, annyiszor a karszalag is kap vizet, és szappant...
>Arra meg, hogy másoknak tetszik vagy nem, teszek nagyívben. (:
Te igazán komoly ember vagy, igazi egyéniség. Jah és önmagadat adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!