Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek "menő" fesztiválok...

Szerintetek "menő" fesztiválok karszalagját a kezeden hagyni?

Figyelt kérdés
szerintem ez tökre nevetséges és gyerekes, h vki megvárja míg lerohad a kezéről, csak h mindenki lássa h ott volt. egy 15 éves még dicsekedjen így, ha erre van szüksége, de idősebb korban a "jajj nem volt kedvem levágni" tök átlátszó duma, fél perc, és amúgy is ha egyszer igénytelen rászánok ennyi időt...
2011. febr. 24. 11:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Pontosan, ahogy mondod. Nekem is ez a véleményem. Én is megfordultam már több nagyobb buliban, de másnap mindig leszedem magamról...mégcsak levágni sem kell, mert simán le lehet szedni a csuklóról.

Annyira átlátszó, hogy azért hagyja fönt, hogy azt mindenki lássa, hogy "igen, én ott voltam, irigykedjetek"...szánalom.

2011. febr. 24. 11:09
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Engem meg tökre nem érdekel ki mit csinál.Az a szánalmas ha a másikat lessük és minősítjük.
2011. febr. 24. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem gáz és igénytelen, főleg mikor már konkrétan foszlik le a kezéről.. Én általában mindig leszedem rögtön az ilyen karszalagokat, ahogy vége az eseménynek.
2011. febr. 24. 11:37
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha pár hétig, max egy hónapig fenn hagyja emlékbe, az ok, de csak ha nem csúnya, igénytelen. Én levágtam mindig, szerintem nem néz ki jól, nem illik a ruháimhoz, stb.
2011. febr. 24. 11:42
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
A 2. válaszolóval értek egyet. Nem mind1 az nektek, hogy ki hagyja magán és ki nem? Ennek hozzátok semmi köze, sehol nem érint...
2011. febr. 24. 11:42
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én lefosom, épp mint a második. Amúgy igen, ezek az emberek gyerekesek, de az is, aki a gyakorikérdéseken ilyeneket kérdez.
2011. febr. 24. 11:43
 7/21 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nem menő. Különösen amikor valakinek 30 szalag sorakozik a kezén, de ott van a tavalyi és a tavalyelőtti is. Persze azt már alig lehet felismerni, mert teljesen elszürkült a kosztól... mindegy, idővel mindenki kinövi. Gimis koromban még én is gyűjtöttem, szóval megértem azt is, aki ezzel akar menőzni, csak 16 fölött már gáz :) de majd rájönnek.
2011. febr. 24. 11:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt gondolom. Pontosan, mikor ilyen 15 körül voltam, fent hagytam én is, vagy ha buliban voltam, nem mostam le a pecsétet, hogy lássák, milyen menő helyekre járok. De később már szerintem is szörnyű az ilyen. Vagy akkor ragasszam ki a homlokomra a különböző belépőimet is, hogy lássák, milyen koncerten vagy focimeccsen voltam?:) Az ilyen nem jön be. És még hangosan is meséli a buszon vagy az utcán, hogy ha valaki nem vette volna észre a karszalagot, az is hallja, hogy ő bizony ott volt.
2011. febr. 24. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

igen, 17 évesen a sziget után még nekem is ott volt a jegy a karomon egy hónapig. aztán kezdett lejönni, és levágtam, eltettem emlékbe.

mostanság nem járok bulikba, de ha mégis kapok valahol karszalagot, akkor azt másnap levágom.

nem szeretek menőzni semmivel.

2011. febr. 24. 11:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindegy mit csinálnak mások. viszont az biztos, hogy igénytelen. a karszalagok nem olyan anyagból vannak amit hónapokig évekig hordani lehet. nem lehet rendesen kimosni, a kosz ott marad rajta...

én minden esemény után levágom és elrakom egy dobozba emléknek, ahogy a koncertjegyeket is.

2011. febr. 24. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!