Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, emós, vagy kigyúrt...

Csajok, emós, vagy kigyúrt csávó jön be nektek?

Figyelt kérdés

Csajok, nektek melyik jön be jobban?

Ilyen 20 kilós vasalthajú csőnadrágos emósgyerek?

Vagy inkább ilyen kigyúrt csávó?.. nem annyira, de azért van rajta izom. :D

2011. febr. 23. 20:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
28%
azok:) eléggé szaar alak vagy. véleményt kérdezel, aztán a véleményemet kigúnyolod:D fú, remélem valamikor belédbaasz a villám, vagy valami ilyesmi, csak fájjon.
2011. febr. 24. 15:29
 22/39 A kérdező kommentje:
mit gúnyoltam ki??
2011. febr. 24. 16:33
 23/39 A kérdező kommentje:

jah, bocs, elolvastam, de egyébként te szóltál be először.. -.-

kb annyi, hogy mondom neked hogy ku......ád, te meg nem szólsz vissza semmit..

2011. febr. 24. 16:34
 24/39 anonim ***** válasza:
kettő közt :)
2011. febr. 24. 16:45
 25/39 anonim ***** válasza:
egyiksem xD az aranyközépút a jó mindig xD
2011. febr. 24. 20:52
 26/39 A kérdező kommentje:
csak mondtam egy példát..
2011. febr. 24. 21:24
 27/39 anonim ***** válasza:
21%
én visszaszóltam...:D na jó hagyjuk ezt a kisebb vitát, a lényeg hogy egy idiótavagy. kérdezel valamit, ami btw nem is igazi kérdés, hanem ilyen mi a véleményetek jellegű, és a két választási lehetőség közül azt választom ami nem te vagy, és már is jössz azzal hogy azok nem is igazi férfiak:D hát roohadj meg.
2011. febr. 24. 21:34
 28/39 anonim ***** válasza:

Már elnézést 64%-os de azért a te szavaidat is megkéne válogatnod.

Idézlek

"szooptad, biztos arra számítottál hogy mindenki azt írja hogy a kigyúrt, férfias "csávók"...:(( XDD"

mi az, hogy szoptad? Ez valami cigány beszéd vagy mi? Természetes, hogy van véleményed és neked a másik fél jön be a vékonyabbik fajta, és nem az izmos, oké , hogy leírtad. De legalább írtad volna úgy, mint a többiek, normál véleményként. De nem így tetted. Meg mi az, hogy szoptad? Alap,hogy ebben a mondatban van egy egyfajta gúny, és a kérdező erre úgy válaszolt ahogy te. Normális védekezés reakció. Én sem tettem volna másképp.

Ha nem ilyen primitív szavakkal írtad volna le a véleményed, akkor nem kellene most vitázni.

Erről ennyit. Legközelebb válogasd meg a szavaidat.

2011. febr. 25. 13:57
 29/39 Dorci.1991 ***** válasza:
100%
Nem ez olyan beszéd, amit olyan lányok írnak, akik az emos "pasikat" szeretnek. Amúgy szégyelhetnéd magad, hogy lány létedre így beszélsz, és még utána kikéred magadnak, és akkor még neked áll feljebb ha a kérdező, megmondja, hogy az olyan emberek nem is pasik. Ebben egyetértek velük.:D:D Azért a nőknek szükségük van arra, hgy olyan férfi legyen mellettük akire felnézhetnek. Hát én egy vasalthajú görcsre, tuti nem tudnék felnézni.:D:D:D
2011. febr. 25. 16:04
 30/39 anonim ***** válasza:
legyen vékony, nem kigyúrt, de azért szálkásan izmos lehet. 19l
2011. febr. 26. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!