Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem akarja senki megvenn...

Miért nem akarja senki megvenni ezt a kabátot hónapok óta?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 18. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te talán megvennél 12 ezerért egy olyan kabátot, amit még képen sem látsz, még ha azt is mondják róla, hogy hibátlan meg szép?
2011. febr. 18. 17:11
 12/22 A kérdező kommentje:
ezért van odairva h személyesen lehet megvenni. nyilván ha nem tetszik az illetőnek vmiért, akkor nem veszi meg . én nem postázok .
2011. febr. 18. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Jó csak eleve drágán adod és a vevőjelölt még ugráljon ide vagy oda és ha nem veszi meg mert nem jó vagy nem tetszik neki még kap egy semlegest vagy negatívat.....

Az a minimum, hogy a valódi árut fotózod le. Ha nem tudod, akkor megkeresed a katalógusképét..... pláne ennyi pénzért ez a minimum....

Amúgy nem értem hogy lehet 27 ezres kabátod, ha egy fényképezőre vagy kamerás mobilra nem futja :O

2011. febr. 18. 17:57
 14/22 A kérdező kommentje:
tudod ez egy tavalyi modell, és tavaly még volt keretem a 70 ezres g-star kabátra is :) A retrot pedig nyugodtan nézd meg, hogy milyen árban vannak a kabátok.. 20 a legalja .... de látom ennyire értesz a márkákhoz :D inkább meg se szólalj . :))) Egyébként meg .. ha megnézed, eddig 100%-os volt az eladásom, csak pozitivakat kaptam, pedig nem 2 dolgot adtam el eddig ;)))
2011. febr. 18. 23:22
 15/22 anonim ***** válasza:

te figyelj...14ért vettem egy fullos érintős telot nemrég..

6-7ezerért már egy gyengébb kamerás mobilt lehet venni..aminek 1mpixelnél kezdődnek a kamerái..

a másik pedig soha nem értettem fényképező nélkül hogy lehet egyáltalán árulni..az az alap és a mérleg..ha már ennyire tapasztaltnak gondolod magad..

javaslom ha sikerül eladni fektess be egy mobilra xD

2011. febr. 19. 08:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Van mobilom, csak a gépre nem tudom feltenni vele amit fényképezek, mert nincs hozzá adatkábel ..
2011. febr. 19. 09:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Adatkábel 1000 Ft. Ha nem alaptartozék akkor is lehet venni hozzá.

Az én telóm dobozában se volt, de van egy másik Nokiánk és annak a kábele jó az enyémbe.... ilyen egyszerű.

Hülyeség, hogy nem értek hozzá, nem a piacról öltözködöm én sem.... csak egyszerűen ne várd, hogy valaki megveszi, amíg nem a konkrét árut teszed fel lefotózva.

És tél végén ennyiért amúgy sem valószínű, hogy valaki megvesz egy pufikabátot.

2011. febr. 19. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:

8.54vagyok

1000?

vaterán feléért is kap ha akar..

kabátrol meg csak annyit hogy tényleg ronda bocsi :S

nekem ez tipikusan az a susogós diszkó márka ..hiába retro :S

2011. febr. 19. 10:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Tudod tényleg az a minimum, hogy a terméket fotózod le. Másrészt ez az oldal nem arról híres, hogy használtan 10 ezreket adnak ki ruhákra. Előbb kellett volna meggondolni, hogy mennyi pénzt adj ki, olyan ruhákért, amik egy év múlva már lejárt lemez lesz. Bárkinek megváltozhat az anyagi háttere. De én nem hiszem el, hogy egy adatkábelt képtelen vagy venni, csak a kifogásokat keresed, és még te vagy felháborodva. Tudod mit? Tartsd meg a kabátodat.
2011. febr. 19. 11:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Te kérdezted, miért nem sikerül eladni. Mi megmondtuk, te meg csak minket cseszel le érte.
2011. febr. 19. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!