Láttam már szebb dzsekit is, és ha már ennyi pénzt kiad érte valaki, akkor élőben is szeretné látni.
2011. febr. 18. 14:27
3/22 anonim válasza:
Én azért nem venném meg
1. Mert nem arról a kabátról van kép amit eladnának..
Talán több esély lenne az eladásra ha a fehér kabátot rakná ki,mert így látnám ,hogy végül is mit veszek meg..De így???Kirak egy képet egy kabátról,de nem azt árulja..
2. Az ára is eléggé sok,úgy hogy láthatatlan terméket vegyek..
3 Nekem mondjuk lehet hogy fehérben tetszene,de mivel csak pirosban látom,így már nem tetszik..
2011. febr. 18. 14:28
4/22 anonim válasza:
sztem is csúnya, meg sztem nem meri senki se így látatlanba megvenni ennyi pénzért
2011. febr. 18. 14:30
5/22 anonim válasza:
Nekem van, inkább volt fehérben ugyanilyen kabátom. A derék résznél nagyon kinyúlt. Felírat és márka nélkül vettem 3-4 ezer körül. Ezért 2 ezret adnék, de nem adok, mert nem láttam az igazi kabátot. Tedd fel azt amit árulsz és vidd le az árát. Csinálhatod azt is, hogy elindítod 1 ft-ért, de megadod a minimálárat, így meglátod mennyit adnának érte az emberek.
2011. febr. 18. 14:46
6/22 A kérdező kommentje:
Ezt a kabátot 26.990.- ft-ért vettem. Ezért nem adom oda 2 ezer ft-ért senkinek, akkor inkább megtartom :) A kabát hibátlan, sehol sincs kinyulva . Sajnos nincs fényképezős telefonom, sem pedig fényképezőm, ezért nem tudom lefotózni, de garantáltan hibátlan, talán 3x volt rajtam .
2011. febr. 18. 14:57
7/22 anonim válasza:
akkor kérd meg valamelyik barátodat, ismerősösödet, nem hizsem ha az egész városban/faluban senkinek nincs fényképezője:D
2011. febr. 18. 15:31
8/22 anonim válasza:
talán mert nem szép... bocsi, csak őszinte vagyok..
15/L
2011. febr. 18. 15:37
9/22 anonim válasza:
Nincs senki aki lefotózná neked a kabátodat?
Addig nem fogod tudni eladni amíg az saját kabátodról nincs jó kép.Amíg egy kicsit nem viszed le az árát,mert ezért a kabátért 12 ezer sok..Teljesen mindegy hogy te mennyiért vetted,de ennyiért nem fogod tudni eladni..Nem mindenkit lehet becsapni ilyen árakkal.Ne feledd a tied sem új már.(mellesleg hasonló kabátom van,és 5000 forintért vettem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!