Milyen ruhát ajánlotok esküvőre, lagziba? (Nem a menyasszony vagyok:-) )
Csak nyáron lesz, szerencsére van időm kitalálni mit vegyek fel, viszont kellenének tippek, ha tudtok adni, mert több, mint 10éve voltam utoljára hivatalos lagziba, szóval nem tudom, miben szoktak menni...
Nem szeretnék olyat, aminek nincs válla, legalább legyen spagettipántos. Legyen kényelmes...Nagyon magassarkú cipőt sem tudok hordani, szóval ne olyan legyen, amihez csak az jó...
Amúgy 168 cm és 58kg vagyok, kövér nem vagyok, de széles a csípőm, és a melleim is elég nagyok...mi illene rám?
27L
szerintem egy csini térdigérő egyberuha a szerencsés választás.
rajtam is az volt, olyan, amiben volt beépített szivacspárna, és melltartó sem kellett alá, nagyon kényelmes volt.
plusz egy színben hozzá passzoló boleró volt rajtam a szertartás és a vacsora alatt, olyankor nem illik a vállakat mutogatni. a tánc alatt már levettem, az enyém is spagettipántos volt, pirosas, rózsaszínes, de nem egyszínű, hanem mintás, így nem tudom leírni pontosan, amúgy a Westendben vettem, a bolerót is, de kínai, szóval a piacon még olcsóbban megkaphattam volna.
A magyar szokásokba, etikába beletartozik, hogy esküvőn ne vegyünk föl teljesen fehéret, feketét vagy pirosat.
Ilyenkor egy egyberuha a legjobb választás.
ezek nagyon szépek és illenek egy lagziba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!