Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Első pár randin milyen ruhát...

Első pár randin milyen ruhát tanácsos felvenni?

Figyelt kérdés
Főleg, hogy most hideg van, kabát kell meg minden, de ha útba esik egy mozi, vagy kávézó, akkor a kabát alá is kell valami ruha... :)
2009. febr. 11. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyel termeszetes ... ugy oltozz fel amiben jol erzed magad, es ami a te stilusod. Vegyel fel egy farmert, esetleg egy elegansabb bluzt ... de ez a te valasztasod. A tegeslegfontossabbnak tartom h erezd jol magad benne.
2009. febr. 11. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azokat a ruhákat vedd fel amiket amúgy is szoktál és szívesen hordasz.Ne öltözz nagyon ki,csak úgy ahogy általában szoktál,legyél természetes és add önmagadat.És öltözz kényelmesen.
2009. febr. 11. 19:28
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem is mindenképp kényelmeset,de a kiegészítőkre,az igényességre és a színekre is fontos kellő figyelmet fordítani!Ha a színeid összhangban vannak,az egyfajta harmóniát sugall,legalábbis számomra.
2009. febr. 11. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Kényelmesen, a saját stílusodban, de lehetőleg ne túl kihívóan és ne is slamposan. Egy csinos felső, pulcsi, és egy farmer tökéletes, hidd el. Ha az első pár randira kiöltözöl, agyonsminkelsz, akkor onnantól mindig ezt kell ha a pasival vagy, és nem is biztos hogy jó benyomást teszel, vagy magadat tudod adni. Én azt szoktam magamra kapkodni, ami kéznél van, mint általában, és így sem volt soha panasz.
2009. febr. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!