Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg nem állna nekem jól?...

Tényleg nem állna nekem jól? Vagy ha igen, milyen színű harizsnyát vegyek hozzá? És így ugye nem is lenne nyárias attól független h mini?

Figyelt kérdés

174cm vagyok, 57 kg, és olvastam h a nagyon véknyaknak nagyon nem áll jól a miniszoknya. Hétvégi buliba miniszoknyába szeretnék menni de teljesen elment a kedvem tőle az olvasottak után.:( Lehűzott, hogy pálcika lábakon naon nem meg ilyenek...:(

Szóval ez lenne az összeállításom: Farmer miniszoknya(eléggé rövid:S:D)+ egy garbós felső ami hosszítottés vastagabb anyag(inkább téliesebb, tehát azt ha a csípőmre tolom még vastagít is:D,és nem tudom vagy egy boka csizma, ami kicsit bő a bokámra de sztem nem nagy gond a bokacsizmáknál ha bő. Vagy igen? Vagy egy kis "körömcipő"? Jah és egy öv a derekamra(mivel elég vékonyka kis derekam van) És nem tudom, milyen harizsnya. Fekete vagy az a nem természetes barna, hanem ilyen sötét barna. Sima test színű sztem nem lenne előnyös a téliesebb felső miatt.

Ez az összeállítás jó lenne? HELP!!!

2009. febr. 11. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Nincs terdig ero csizmad esetleg? Mert az lenne a legjobb a szoknyahoz most a telen.

De ha nincs, es bokacsizmaba mesz, akkor fekete harisnyat vegyel fel, mert abban kicsit vasagabbnak tunik a labad.

Es a harisnyat nem ugy kell irni, ahogy irtad, csak szolok, remelem nem haragszol meg, szia.

2009. febr. 11. 17:27
 2/8 anonim válasza:
100%
a fekete harisnya engem soványít. xD
2009. febr. 11. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi:) De van fekete hosszú csizmám is, de nem akartam annyira télies lenni, vagy nem is tudom. A fekete harisnya sztem is vékonyít:S ezért gondoltam h lehet jobb lenne a sötétbarna...nemtom, azért köszi:)
2009. febr. 11. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:
jah meg van grafit szürke hosszú csizmám is. melyik lenne jó?
2009. febr. 11. 17:54
 5/8 anonim válasza:
szerintem inkább a fekete csizma lenne jobb.
2009. febr. 11. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Hu, hatha ennyi csizmad van, az nagyon jo!

Esetleg valamelyik baratnod atmegy hozzad a disco napjaig? Mert ha igen, akkor mutasd meg neki, kerdezd meg tole, hogy melyik hosszuszaru csizma lenne jobb! Igy latatlanba nehez megmondani, tudod. De ha a tobbieket vekonyitja a fekete harisnya, akkor vegyel fel szintelent. De probalgass, es kerdezz meg valakit!

2009. febr. 11. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

a fekete mindenféleképpen karcsúsít szal vékonyabb lesz benne a lábad:)

milyen színű a felső??mert esetleg valamilyen hasonló színű harisnyát felvehetnél hozzáá

pl. ha lilla akkor egy ilyen nem rikító hanem valamilyen mélyebb színű pl. padlizsán színű harisnya^o)

2009. febr. 12. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Miniszoknyához inkább ne vegyél fel hosszított felsőt mert úgy még rövidebbnek hathat a szoknya. Inkább valami blúzt (pl ha van valami pasztell színű, vagy ha fehér, akkor ahhoz szép színes nyakláncokat ), és ezeknek megfelelően , szerintem inkább testszínű harisnyát, és hozzá fekete magasszárú csizmát. Nekem ez az ötlet ugrott be. :)
2009. febr. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!