Heti 1X van időm szoliba járni, Lesz eredménye attól független hogy csak ilyen ritkán vagyok? Kb. hány alkalom után kell látszódnia?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 04:56
1/3 anonim válasza:
Persze hogy elég! Én is így jártam (járok), nem kell túlzásba vinni, tudod, mindent ésszel. A bőrödtől függ, kb. 3. után már jól látható lesz a barnaság, de legalább heti 12 percet javaslok, mert a kevesebb nem látszik tényleg.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon fehér és érzékeny bőröm van, könnyen leégek. Tavaly találtam egy tök jó szolit, ami jó erős. Igaz drágább is mint a többi. Egyszer voltam nyár elején, s még szeptemberben is láttam magamon a bugyi vonalát.
Most majd megint szeretnék járni egy héten egyszer olyan 3-5 percre. (Eleinte 3-ra, aztán ha már megszokta abőröm akkor többre is). Szóval az eredmény a szoli erősségétől is függ.
3/3 anonim válasza:
Heti 1 alkalommal járok 12 percre. Nem vagyok négerbarna, de azért van színem.
Nem vagyok műnő, inkább csak kellemes színem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!