Milyen márkás dolgot sikerült már megszerezni turkálóban? És mennyiért? Valamint melyik városban/községben/stb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:25
11/20 anonim válasza:
A legnagyobb fogásom egy Tommy Hilfiger farmer volt, kb 1000 ft illetve egy gyönyörű vajszínű Marks&Spencer élőgyapjú télikabát szintén kb 1000-ért, kifogástalan állapotban.
De túrtam már Bershka farmerszoknyát, Benetton szoknyát, alkalmi H&M szoknyát, Zara pulcsit, Mango bolerót meg még sok-sok ilyen holmit. De Chloé táskát én is nagyon szeretnék már kifogni!:))
Ezek amúgy az újpesti Háda turiban szedtem össze.
12/20 anonim válasza:
Utolsó előtti, szabad tudni, hogy Baján belül hol? *-*
13/20 anonim válasza:
Én pont ma találtam egy nagyon nagyon jó, virágmintás New Look miniszoknyát, 175 Ft-ért, Székesfehérváron a Hádában.
14/20 A kérdező kommentje:
Ma 14:08
Szokott lenni régi Adidas logós (A cannabishoz hasonló [link] focimezetek? Az érdekelne engem is 150ft/db-os áron, akár még nagyobb tételben is (20-30db). Merre vagytok, melyik megyében?
2011. febr. 27. 14:31
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem csak műszálas focimezek kellenének a régi adidas logósak. Gyűjtő vagyok
2011. febr. 27. 15:10
16/20 A kérdező kommentje:
Ja és én Csongrád megye Szeged, a távolság annyira nem gáz ahogy látom
2011. febr. 27. 15:10
17/20 A kérdező kommentje:
L vagy XL. Írok privátot, azon a címen elérsz
2011. febr. 27. 15:39
18/20 A kérdező kommentje:
Moderátorkáim, az én hsz-eimet miért nem töröltétek ha már a többit igen? EpIc FaIL
2011. febr. 27. 18:04
19/20 anonim válasza:
Baján a Szabadság utcába az angol turiba:)
20/20 anonim válasza:
Off*Bocsi Sétáló utcába Baján:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!