Mostanában pofátlanul drágák a turik, nem?
Figyelt kérdés
Sokszor elmegyek, és csak hüledezek, hogy 2-3 ezret elkérnek egy használt fölsőért. Egy pulcsiért is 3-4 ezret. Nem pont az olcsósága lenne a lényege? Vagy hol találhatok olcsón? Kilóst nem nagyon tudok Pesten, ti igen? Előre is köszi!2011. febr. 10. 17:43
11/12 anonim válasza:
Én inkább maradok a Józsefvárosi piacnál, olcsó, nagy a választék, lehet alkudozni, és én valahogy mindig kifogom azokat a cuccokat, amik kitartanak addig, mint amit rendes boltban veszek:-D
12/12 anonim válasza:
Háda van még kilósban a Nagyvárad térnél az üllőin a körút felé kell menni egy kicsit a bal oldalon asszem.
na meg a nagy lajos. ott eddig csupa állati cuccot vettem, volt hogy annyira elszaladt velem a ló, hogy a páromat hívtam, hogy vigyen haza, mert bevásároltam egy csöppet. 7000 ft-ért :D
kínaiban elvből nem vásárolok. 200% műszál minden, és ahhoz képest marha drága., valamint a legtöbb darabb még ízléstelen is. elvétve látok pár normális cuccot. max melltartót veszek ott.
a Renoválásban tényleg nagyon jó göncök vannak, de amióta kilósba járok, azóta sokallom. pedig megérné az árát. leginkább sátoros ünnepek előtt nézek be, hogy legyen valami ütős rucim az alkalomra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!