Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában pofátlanul drágák...

Mostanában pofátlanul drágák a turik, nem?

Figyelt kérdés
Sokszor elmegyek, és csak hüledezek, hogy 2-3 ezret elkérnek egy használt fölsőért. Egy pulcsiért is 3-4 ezret. Nem pont az olcsósága lenne a lényege? Vagy hol találhatok olcsón? Kilóst nem nagyon tudok Pesten, ti igen? Előre is köszi!
2011. febr. 10. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Múltkor 200 ft volt bármilyen felső és most felemelték 800 ft-ra.Nem egetrengető,de így már nem mindegyik éri meg:)
2011. febr. 10. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok egy nagyon jót, mondjuk nem Pest, de pest mellett van, Vecsésen, a nevét sajnos nem tudom, de kilóra megy, én ott kifogtam több marks&spencer felsőt *-*
2011. febr. 10. 19:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Pesten nem tudtok kilósat?:( A Hádában is annyira drágák a cuccok!
2011. febr. 10. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon drágák
2011. febr. 10. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Végre nem csak nekem tűnt fel.

Pedig itt is mindenki úgy ajánlgatja a Hádát, mintha vmi nem is tudom...

Azt ugyanannyiba kerülnek a cuccok, mint újonnan, ha nem többe...

2011. febr. 11. 13:49
 6/12 anonim ***** válasza:
A Jászainál, ha leszállsz a villamosról és bemész a Hollán Ernő utcába, jobb kéz felől van egy Röltex. Mondjuk én a pulcsikat meg a kabátokat nem néztem ott soha, de vannak, de van ott két láda körülötte meg egy rakás ing. 7-8-9száz forintos cuccok vannak 50%-os kedvezménnyel. Múltkor Esprit inget vettem 350 Ft-ért. :)
2011. febr. 17. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vészes, mármint pl. van egy kedvenc turim a Renoválás.- A Blahánál van. Ott szoktam 1100- 2500 Ft közötti áron venni cuccokat, pl. kockás ingeket, nagyon jó felsőket, tunikákat. Olyanokat, amelyek pl. Pimkie, Tally, Zara stb üzletekben tripla áron van. És itt is minden ruha új vagy majdnem túl, a cuccok kb. felén gyári címke rajta van.

Ha így nézed nem drága.

Ne várj csodás holmikat 200 Ft-ért, ez nem erről szól.

Itt egyedi, de nagyon trendi, különleges darabokra bukkanhatsz, olcsóbban mintha egy plázában vásárolgatnál.

Ami viszont drága az a kilós Háda. 2500 Ft egy kiló cucc és szinte kukába való szeméttel vannak tele. Szakadt, bolyhos, ódivatú göncök, néha ki lehet fogni valamit.

Ja és persze tele vannak kötött pulcsikkal, farmerekkel, amelyek lemérve már majd 1 kilót nyomnak.....

És az emberek tapossák egymást mégis.

Inkább csak heti 1-2 holmit veszek turiban, de azt igényes és jó turiban (Renoválás).

2011. febr. 17. 11:40
 8/12 anonim ***** válasza:

A Hádának van sok kilós boltja, azok nagyon jók!

A legjobb és legnagyobb a Nagy Lajos király útján van, szombaton nem érdemes menni, mert tömeg van. A Csepel Plázában is jó kis kilós boltjuk van, azért jó, mert eléggé kiesik, nem fosztják ki annyira, nincs tömeg.

Az Erzsébet körúton is van kilós Háda, nem rossz, de én még sosem találtam ott semmit. :)

2011. febr. 17. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
A keleti mellett van egy 300 forintos, és a hádában 2490/kg. utálom a turis hülyeségeket és a szagukat is. egyszer rángatott el a barátnőm de soha vissza nem többet. Menj el inkább jeans clubba vagy a vörösmarty téri new yorkerbe (3 szintes-290, 890, 1490-re le van árazva egy mázsányi holmi)
2011. febr. 17. 18:28
 10/12 A kérdező kommentje:
A Renoválásban vettem eddig a legszebb cuccaimat. Még mindig a turi éri meg a legjobban, legalábbis nekem, mivel a plázában egyszerűen nem látok olyan dolgokat, amik tetszenének. Csak sokan áradoznak, hogy milyen olcsó, szerintem nem olcsó, de azt nem tagadom, hogy gyönyörű dolgok vannak. És köszi a tippeket, a Keletinél lévőt mondjuk én is szeretem (a 300-ast is).
2011. febr. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!