Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord annyi fiatal sálat?

Miért hord annyi fiatal sálat?

Figyelt kérdés
Úgyértem látok nagyon sok tizenévest akik a meleg ellenére is ilyen nagy ronda bő sálakat hordanak, és eltakarják az arcukat. Ez miért jó? Vagy csak egyszerűen divat?
2009. febr. 10. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Meleg? Ilyenkor? Nem tudom, te merre laksz, de én napok (vagyis inkább hetek) óta majd megfagyok... :D És ezért hordok sálat. :D Bár azzal és anélkül is fázok, szóval mindegy... :) De nekem nem nagy ronda bő sálam van, hanem sima, szép skótkockás. :)
2009. febr. 10. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Divat de az igazság az hogy baromi hideg van...Bár valószínűleg te valami egyenlítő környékére szakadt hazánk fia vagy vagy én nem is tudom...azért hordják mert baromi hideg van és a boltok divatot csináltak belőle mert így jobban fogy!
2009. febr. 10. 17:25
 3/10 anonim válasza:
100%
hát télen hordja persze mert hideg van de én még nyáron is láttam olyat hogy rövid ujjúban van a csaj de azért felrakta azt a vastag sálat a nyakára...mind1 ez csak divat
2009. febr. 10. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Én imádom a sálakat. De "csak úgy" nem szokásom hordani. Viszont nem tudom, te ránéztél-e már a hőmérőre, vagy voltál-e már kint a szabadban, de rohadt hideg van.
2009. febr. 10. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
nekem télen nyáron szokáson sálat hordani. mások lehet azért mert könnyen megfáznak vagy a kabát alá nem öltöztek fel jól de azért a nyaknál melegítsen :)
2009. febr. 10. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

ne mondja már el mindenki ugyanazt..

nyilván úgy érti a kérdező, hogy odabent is hordják.

ezt mellesleg én sem értem (és én is láttam nyáron sálasokat), oké, hogy nagy alterek vagyunk, de ez nem praktikus.a sál odakintre való, ha hideg van.

2009. febr. 10. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:

divat de végre olyan ami hasznis is mert nem fagy meg az ember!!

én imádom a sálakat főleg mert olyan a kabátom h nem ér fel a nyakamon mm kint van belölle a nyakam viszont sállal nincs hideg benne:)

2009. febr. 11. 15:19
 8/10 anonim válasza:
6%

hát engem is idegesít ha vkinek melege van.rövidujjú van rajta és ott az a kockás sál:S:@

de sztem mostanában tényleg ez a divat,még ha ocsmányul néz ki is(ha jobban megnézi őket vki úgy néznek ki mint a mamánknál az asztalterítő!...)

(14/L)

2009. febr. 11. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azért hordtam egy hétig sálat az osztályteremben is, mert baromira kiszívta a barátom a nyakam :D
2009. febr. 15. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
en szoktam hordani tavasszal meg osszel is meg neha bent is. de vannak atlatszo, vekony saljaim is, nem csak olyan nagyok. es arcom se takarjak. en szeretem a salakat. szepek, sokfelekepp lehet oket hordani. 1szines sal sokat dobhat az arc szinein es a ruhan is szerintem.
2009. febr. 15. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!