Ki milyen ékszert hord?
en csak vekony ezust nyaklancot ezust medallal(ket legjobb baratomtol kaptam, ugyhogy mindig ezeket hordom)
fulbevalot meg sajnos nem tudok hordani, mert elfertozodik a fulem tole
karkotoket meg nem igen..
16L
A jobb kezemen van két hajgumi, egy sárga meg egy fekete, a bal kezemen egy bőrszíj, amin egy nagy, fehér gomb van, meg két mosógéptömítés, az egyiken van egy nagy, fehér gemkapocs.
Meg a bal fülemben szintén van egy nagy, fehér gemkapocs.
én egy ezüst nyakláncot hordok amit ballagásomra kaptam meg persze a karikagyürümet:)
20/L
- Jobb fülemben 3 lyuk, bal fülemben 2, mindegyikben van fülbevaló. A felsőkben apróbb bizsuk (állatforma, csak kő, virág stb.), a két alsóban valamelyik Swarovskis, nagyobb füli, vagy az arany, ezüst fülbevalók (hangulatfüggő).
- Egy Swarovski gyűrű a jobb kezem gyűrűsujján, és a barátomtól kapott gyűrű a bal gyűrűsujjon.
- Karkötőt, láncot csak alkalmanként veszem fel.
- Az orrpiercing pedig nem tudom számít-e.
21/N
állandó: ezüst nyaklánc, három ezüst gyűrű (egy tibeti, egy teknősös és egy delfines) és egy szerencsekarkötő.
amit váltogatok: karkötő és fülbevaló, ebből van bizsu és nemesfém is, valamint hosszú bizsu nyakláncok.
2 apró kő a jobb fülemben és általában vagy bizsu vagy ezüst fülbevaló (most vettem ki, megyek fürdeni).
Jobb kézen rózsaszín köves ezüst gyűrű, balon két soros fehér köves ezüst gyűrű.
Ezüst karlánc (vékony, színes kövekkel teli, Tunéziában kaptam)
Állandóan: 1 vékony köves és egy vékony mintás ezüst gyűrűt (az egyiket édesanyámtól, a másikat a már elhunyt nagymamámtól kaptam, sosem vettem még le), egy "egy gyűrűt" ezüstből, ezüstláncon, és egy másik ezüstláncot egy medállal, amin két kéz tart egy igazgyöngyöt, és egy ezüst karkötőt, amin kanjis szöveg van(sajnos értelmetlen, de hát ajándékba kaptam).
Ritkán veszem le a nyakláncaimat, maximum nagoyn különleges alkalmakkor, ha valami hangsúlyos nyakéket szeretnék felvenni. Fülbevalóból van rengeteg, a hosszú, lógós ezüstöket, vagy ezüst színű bizsukat kedvelem. Sima aranyam nincs, fehérarany ékszerem van 1-2. A bronz, arany színeket nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!