Ilyesmi csokrot szeretnék pasimnak ballagásra ajándékozni. Illik? Vagy nem? Fogalmam sincs még mit vegyek neki. Ékszert nem hord. (19éves)
2009. ápr. 26. 15:06
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy mi illik, ki mondja meg? Manapság ballagáson már annyiféle csokrot, meg meglepetést lehet látni...
Egyedül te tudod, hogy a párodnak mi tetszene.
De mondjuk én láttam olyat is, hogy egy csokorba pénzből csavart (azt hiszem, 200 Ft-osok) virágok voltak összekötve.
Vagy van plüssvirág is, én is olyat kaptam gimis ballagásomra bátyámtól, annak örültem, mert örök emlék.
Lefényképeztem és föltettem netre, megnézheted milyen:
vagy ez a virág is elég fiús (bocsi, csak az én kiszárított virágomat tudtam lefényképezni, neten nem találtam használható képet rá, és a nevét nem tudom):
2/4 anonim válasza:
Szerintem is inkább maradandóbban kellene adni a virágnál(akár cserepeset),mert az elég izé,hogy 4 nap múlva dobhatja ki az ember a virágot A SZEMÉTBE. Én már láttam cserepes virágot is adni,szóval én azt mondanám.
3/4 anonim válasza:
A képen pénzes csokor van. Szerintem aranyos, még állatka is van benne. Én örülnék neki :)
4/4 anonim válasza:
hupsz, tényleg. :D 1. vagyok, kissé figyelmetlen... csak az állatot néztem. De mint írtam, az, hogy mi illik, meg mi nem... ki dönti el? A képen látható "csokor" jó ötletnek tűnik. :) Emellé nem hiszem, hogy kéne bármi más is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!