Ki hord házilag készített ékszert, táskát?
Figyelt kérdés
és hogy néznek ki?2009. nov. 13. 17:37
1/8 anonim válasza:
Ilyesmi, hobbi boltba megvettem a gyűrű alapot és vettem hozzá 1 gyönyörű követ.. Ráragasztottam és tádám. Ilyen soha nem jön velem szembe az utcán.
Nagyon sok karkötőm és nyakláncom is van ami saját készítésű. Ezek általában fonott medálosak..
2/8 A kérdező kommentje:
Gyűrűt én is készítettem, volt egy fém, könnyen hajlítható gyűrű, ami egy női magazinban volt ajándék. Dróttal egy színes gombot erősítettem rá.
2009. nov. 13. 18:13
3/8 anonim válasza:
Általában ha veszek is ékszert(karkötőt, nyakláncot) szétszedem és másképp csinálom meg. Egyedi és szinte utánozhatatlan. Nem jön velem szembe az utcán még egy ugyan ilyen.
4/8 anonim válasza:
Én is így vagyok... Megveszem és átalakítom. :)
5/8 anonim válasza:
rengeteg fülbevalót készítek és hordom is őket, a karkötőim nagy részét is én csinálom...szeretek kreatívkodni..:)
6/8 anonim válasza:
Én pár hónapja varrtam magamnak egy táskát, életemben először. Egész jól sikerült, félvállas táska.
7/8 anonim válasza:
én rengeteg karkötőt és pár nyakláncot csinálok maganak de csináltam már gyűrűt is
gyöngyökből:D
nekem ilyen a stílusom ^^
8/8 anonim válasza:
megveszem és átalakítom, vagy magam varrom meg/csinálom meg. Pl varrtam magamnak egy tarisznyát. Egyszerű, cipzáros... az ékszereimet gyöngyből fűzöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!