Milyen magas vagy? Hordasz magassarkút, hány centiset?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 22:20
11/15 anonim válasza:
164 cm vagyok és van 10 centis is, de az csak alkalmakkor, hétköznap 7-8 cm.
12/15 anonim válasza:
Mostanában nem nagyon, csak lapos csizmában, mert régebben tinikoromban elég alacsony voltam (159 max.) és állandóan magas sarkakon flangáltam.
Nőttem, és már laposban vagyok akkora, mint régen sarkakkal:D Még akarok nőni pár centit:)
Amúgy van egy-két 5 centis sarkú szandim, papucsom , egy 7 centis magas sarkúm és egy csinos homokszínű szandim, aminek 9 centis sarka van és picit platós, de azt csak akkor veszem fel nyáron, ha autóval vagyok.
13/15 anonim válasza:
150cm vagyok és hordok,hol 5centiset hol 8-9centiset:) Lényeg a lényeg tudok benne menni :)
14/15 anonim válasza:
175 cm vagyok és alkalmakra szoktam:)
szeretek még magasabb lenni;)
15/15 anonim válasza:
158 cm vagyok és igen, hordok, a magasságomból adódóan ez gyakorlatilag "munkaköri kötelesség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!