Mostanában csak trapéngatyákat látok a boltokban! Hol lehet még egyenesszárú/répaszárú nadrágokat kapni, amik fiatalosak?
Sztem nézz szét outlet boltokban, ott még megvan a tavalyi kollekció.
most már tényleg trapézokat lehet megint kapni, de én továbbra is egyenes szárúakat fogok hordani, mert a trapénz egyszerűen nekem hülyén áll a nagy hosszú lábamon.
hat en ugy hallottam miost is a csoszaru nacik lesznek divatba:) tenyleg probald mas uzletekbe is keresni:0
amugy meg en is azt fogok hordani mert nekem jobban tetszenek es sexibbek hisz jiobban kimutatjak az alakod csipod labad :) szoval en nagyon imadom oket:0
pusz
Szia!
A Tally Weijl-ben a mostani kollekcióban is vannak csőszárúak! A tavalyi kollekciót meg most nem rég értékelték le, szóval még az is lehet, hogy jó áron jutsz hozzá egy csinosabb darabhoz (én egy 12 ezres farmert vettem ott 5ezerért, világoskék csőfarmer). Ez a bolt van (ha pesti vagy) az Europarkban meg a WestEnd-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!