Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csinált már valaki otthon...

Csinált már valaki otthon vágott pólót?

Figyelt kérdés

Fel szeretném dobni az XL-es méretű unalmas fehér tornapólóimat. Szeretnék nekik valami csinosabb fazont vágni. Nem szeretném agyonvagdosni vagy ilyenek, csak valami izléses és egyedi dolgokat kihozni belőle.

Csináltál már otthon ilyet? Hogyan vágtad szét?

Esetleg ha van hasonló készítésű pólód, akkor képeket is szívesen tanulmányozgatnék róla.

(De ha valaki talál ilyensmiről videót, vagy a neten képet, az is tökéletes.)

2011. jan. 29. 18:46
 1/3 szamóca. ***** válasza:

rengeteget...

hát netről lenézni nem tudom, az már nem az igazi :)))

de persze technikákat leshetsz. d.i.y (do it yourself) címszó alatt keresgélj google-n.

2011. jan. 29. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen levágtam valamennyit az ujjából, és a nyakát is jobban kivágtam.
2011. jan. 29. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

persze:) ujját levágod, kivágását megnagyobbítod. ezeket szerintem magyarázás nélkül megtudod csinálni.

vagy az ujját levágod csak a kivásását nagyobbítod(elől mindig nagyobb, mint hátul!) és egyik oldalra lecsúsztatod az egészet:)

ezek alá vehetsz egy topot és jól néz ki:)

2011. jan. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!