Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek miért fontos az...

Lányok nektek miért fontos az hogy egy fiú legyen rapper vagy diszkós vagy rockos vagy emos, és kövesse a mai divatot?

Figyelt kérdés
egy lány azt mondta nekem ma este (erre a talira már egy hete készülünk mindketten és enyivel lerázott) hogy nem járunk mer nincs semmi stílusom.(ezek közül amit felsoroltam, és itt megjegyezném egyiket sem szeretem) és divatot sem követem stb. megkérdeztem tőle hogy ez mit takar hogy divatos, azt mondta márkás cucc meg hasonló. de most ez azt jelenti nincs egy 30 000 ft os Nike cípőm már senkinek nem kellek? vagy mi van a mai lányokal? vagy én vagyok a hülye ? magyarázza már el valaki légyszi mer ezt a gondolkozást nem értem. és még anyit hogy azt mondta helyes vagyok de ez miatt nem jövök be neki.
2011. jan. 22. 23:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
02:57 esnek mondom hogy már nem 12 vagyok hanem 24 éves és csak arra voltam kiváncsi hogy minden csaj ilyen hülye? mer nekem is van anyi eszem hogy nem foglalkozok ilyen csajokal aki megszabja mit csináljak, mit hordjak, stb csak az a baj hogy volt egy pár lány rajta kívül is aki ugyan ezt csinálta és ezér gondoltam már megkérdezem hoy minden lány ilyene de látom nem. már megnyugodtam
2011. jan. 23. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez a csaj nagyon gyökér lehet, már meg ne haragudj...

A stílus különben nem feltétlenül jelenti azt, hogy emós lenne, vagy "páwah", vagy rocker.

Ha valaki valóban stílusos, akkor nem skatulyázza be magát.

Viszont az igényesség fontos! Lehet, hogy ezt akarta mondani a lány, csak rosszul fogalmazta meg.

2011. jan. 23. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem pl a Nike nem számít márkának, tömegsz*r. :) És k-vára nem érdekel, milyen a barátom stílusa(szerencsére ugyanolyan, mint az enyém)...csak tudja tolerálni az enyémet. :D Nem szeretem ha ilyen kétlábonjáró márkabolt a gyerek, ennek ellenére nekem is van egy-két márkásabb darabom, de nem ezek a Nike, DC, Etines meg ilyen sz.rok. :D Ugyhogy csak rossz leánynál próbálkozol! :)

Sok sok sikert! :D

2011. jan. 23. 17:03
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. hát ugylátszik sok ilyen lányba botlok csak nem birom felfogni hogy ez mé jó nekik olyan dolgokat akarnak amihez az embernek egyáltalán semmi kedve, villogni itt hogy nekem mien a stílusom ien vagány csávó vagyok mer eredeti a cuccaim stb ő ezt akarta mondani hogy ien legyek. mondjuk akkor megérteném hogy legyen márkás cuccom ha ugy járnék mint a csövesek de ez nem igy van. hát ebben a megyében csak ilyenek vannak szerintem :)ahol én élek
2011. jan. 23. 18:53
 15/20 A kérdező kommentje:
16:39 es igazad van a csaj egy gyökér, és nem haragszok meg egyet értek veled amugy ezt ő fordítva mondta ja meg hogy csicska vagyok :). de elküldtem melegebb éghajlatra hogy azér csicska vagyok mer nem csinálom aminek a drágának kedve van nem vagyok én bohóc hogy ugy öltözködjek ahogy ő elvárja majd keresek egy olyat aki engem szeret nem a szarokat amit hordok .
2011. jan. 23. 18:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a helyesírásod és a beszédstílusod, meg a probléma milyensége alapján abszolút az jött le, hogy tini lehetsz. De szerintem nagyon rossz körökben forogsz, mert én pl. 22 éves vagyok, és utoljára gimnazista koromban ismertem olyan lányokat, akiknek az általad felsorolt dolgok voltak a fontosak.
2011. jan. 23. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Tényleg, hány éves volt a leányzó? 16-17? Mert ebben a korban ez aztán "húdenagyonmarhára" fontos szokott lenni... Ha mondhatok valamit, keresgélj komoly lányok között.
2011. jan. 23. 19:39
 18/20 A kérdező kommentje:
hát ez a csaj 18 éves volt és ha jól tudom márciusba lessz majd 19 éves. először énis azt hittem hogy 16 17 éveseknél szokott ez lenni de nekem már 20 éves csaj is mondta ugyan igy mint ez. itt tudom mi a baj, az hogy tényleg rossz helyen keresek magamnak lányt.
2011. jan. 25. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Neked is ugyan olyan gondolkodású csaj kell mint te vagy.Más a gondolkozása és lehet mássabul nevelték fel a lányt mint téged

Azzal nincs szerintem semmi gond hogy a lánynak nem tetszel, mindenkinek más tetszik nem érzi jól magát veled mer ő olyan stílusban érzi jól magát te meg nem . Nekem sincs semmi stílusom ugyan olyan lehetek mint te hogy nem érdekli az ilyesmi mer nem érzed jól magad ezekben a stílusokban, de ez egy kicsit durva hogy lecsicskázott ez miatt. Én nekem az érdeklődési köröm a programozás és az is vagyok nem vagyok semmi a felsoroltak közül. nekem is sokáig nem volt barátnőm ez miatt hogy nem járok igy de egyszer az életben elmentem egy szórakozó helyre és rátaláltam egy szintén kocka csajra. azóta is együtt vagyunk és jól érezzük magunkat együtt mer egy téma érdekel. énis megtehetném hogy full márkás ruhákba rohangálok mer anyagilag most megengedhetném magamnak de nem is érdekel az ilyesmi és most nem nagyképűségből mondtam. annyi a lényeg hogy egy azonos gondolkozású és nevelésű lányra van szükség mint te vagy. sok szerencsét

2011. jan. 26. 12:14
 20/20 oli_eminem válasza:
en egy raper srac vagyok amiotta csak az eszemett tudoma raphez huzz a szivem de szerintem ez hujeseg hogy azert mert te nem vagy stilusos ne tetszegyel vagy ne joj be egy csajnak ez fas....sag mar boccs de az a csaj egy huje volt itt minden amiii belul van az szamitt es nem amii kivul :D szerintem ez a csaj nem erdemel meg teged es en raper vagyok stilus meg raperek is + bmx ezek is es mi van nekem is volt mar ojan baratnom aki nem stilusos volt meg nem egy gazdag mert en se vagyok milliomos es szeretuk is egymast a csajal es azert szakitotunk mert meg csalt a csajszi ugyhogy ez hu.jeseg
2011. aug. 6. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!