Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek miért fontos az...

Lányok nektek miért fontos az hogy egy fiú legyen rapper vagy diszkós vagy rockos vagy emos, és kövesse a mai divatot?

Figyelt kérdés
egy lány azt mondta nekem ma este (erre a talira már egy hete készülünk mindketten és enyivel lerázott) hogy nem járunk mer nincs semmi stílusom.(ezek közül amit felsoroltam, és itt megjegyezném egyiket sem szeretem) és divatot sem követem stb. megkérdeztem tőle hogy ez mit takar hogy divatos, azt mondta márkás cucc meg hasonló. de most ez azt jelenti nincs egy 30 000 ft os Nike cípőm már senkinek nem kellek? vagy mi van a mai lányokal? vagy én vagyok a hülye ? magyarázza már el valaki légyszi mer ezt a gondolkozást nem értem. és még anyit hogy azt mondta helyes vagyok de ez miatt nem jövök be neki.
2011. jan. 22. 23:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki és ezért sztem az a csaj olyan h dicsekedni akar a szerzeményével nem akarja h azt higgyék h ő csak egy ilyen srácot tud felszedni és alapjában véve attól még szeret téged csak ez a bökkenő:S
2011. jan. 22. 23:55
 2/20 anonim ***** válasza:
nem te vagy hülye, hanem az a csaj aki ezt mondta neked! ne félj, nem minden lány ilyen felszínes!
2011. jan. 22. 23:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hülye, hanem az a lány :-O
2011. jan. 23. 00:03
 4/20 anonim ***** válasza:
Igen am. igaz nem minden lány ilyen... biztos lesz egy csaj aki majd úgy szeret amilyen vagy:)))
2011. jan. 23. 00:06
 5/20 anonim ***** válasza:

Személy szerint nem kedvelem az ilyen tömegstílusokat.

Természetesen nem muszáj mindenkinek valami nagyon különleges stílust összehoznia, de nem hátrány, sőt.

A divat meg nem érdekel. Azt hordom, ami nekem tetszik...

Csaj meg valószínűleg egy felszínes, agyatlan liba. Jobban jártál úgy, hogy visszautasított.

2011. jan. 23. 01:02
 6/20 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy, 12?? Meg gondolom a lány is, akivel ismerkedtél...nyugi, ha felnősz, majd rájössz, hogy ez hülyeség.

A legtöbb embernek azért van valamilyen "stílusa", mert az adott zenéhez/szubkultúrához vonzódik, ebben találja meg az érzései kifejeződését. Nincs ezzel semmi gond szerintem, sok ember van aki pl. imádja a rockot vagy éppen a rapet, de ez nem látszik meg az öltözködésén. Másoknak, akiknek fontosabbak a külsőségek, elsősorban azért, hogy az adott szubkultúrához való kötődést jelezzék, meg látszanak a zenei stílus elemei a megjelenésükön. Többek között ez arra is jó, hogy ha a rocker fiú meglátja a rocker lányt és elkezd vele ismerkedni, biztos lehet benne, hogy vannak közös pontok a gondolkodásukban, ízlésükben, szórakozási lehetőségekben stb., tehát erre is jók az ilyen stílusok.

A divathoz: ha ezt nézzük ez is egy gondolkodásmód és egy stílus. Felszínes, de mégis az. Abban biztos lehetsz, hogyha egy lány az alapján ítél meg, hogy nincsenek márkás ruháid, vagy éppen nem tartozol egyik szubkultúrához sem, az a lány egy hülye.

De a probléma nem feltétlen a mai lányokkal van, 10 éve is ugyan így voltak rapperek, diszkósok, divatmániások, rockerek stb., és az adott csoportok tagjai mindig is a saját köreiket preferálták.

2011. jan. 23. 02:57
 7/20 anonim ***** válasza:
hülye liba...ne foglalkozz vele,lehet,h ő úszik a pénztől és neki csak a stílus meg a divat számít...igen persze, az is fontos,h 1 fiú jól legyen feltölzve:ez alatt csupán ízlést értek ne legyen parasztos és ennyi épp elég...persze ha jól öltözködik az még 1 jó pont :)
2011. jan. 23. 10:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Fiatalok lehettek még, a lány e mellett meg istentelenül hülye, nem is tudom, hogy tudtál vele randizni. Vagy neked mindegy, hogy ki? ^^

Rajtam fősulin mindig elcsodálkoztak, mikor kiderült, hogy élek-halok a rock zenéért, mert kinézetre semmi nem jön le ebből. Egyedi stílusom van. Sok elemet veszek át a múlt századokból, de nem annyit mint pl. a gótok és nem is annyira fekete a dolog. Imádom a színes, virágos kis egyberuhákat nyáron és minden cuccomat átalakítom egy idő után. Szőke vagyok és kékszemű. Egydül akkor nézek ki kicsit talán durvábban, ha valami ütös koncertre megyek.

Találd meg magad és akkor mások is rád találnak!

2011. jan. 23. 11:00
 9/20 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz avval a tudatlan csajjal,sül le róla az hogy milyen buta. Nem kell ahhoz márka h jól öltözz...De szerintem ne legyél ilyen naív, tudod jól te magad is hogy a csaj amit mondott az hülyeség..

Én is rockot hallgatok, mégis szőke a hajam,alacsony vagyok,színes ruháim is vannak, senki nem mondaná meg h én rockot hallgatok.. Szerintem ne a stilusokkal törödj, hanem az egyéniséggel.

2011. jan. 23. 12:21
 10/20 anonim válasza:
Bulcsú.
2011. jan. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!