Gáz, ha nincs stílusom?
miért lenne az?hogy egy közeli pl-t mondjak,én is ilyesmi vok:vegyítem a sportos,csinos,és picit a rockos ruhát.Az tuti,hogy ilyennel nem találkozok szemben az utcán:D
ha nem tudsz dönteni variál össze szetteket,amik tetszenek neked és hord:)
sok sikert!
Nem gáz. Mindenki más. Az az igazi, hogy ha úgy öltözöl, ahogy te akarsz. Nem kell sem egy adott stílust követni, sem az éppen trendi ruhákban járni.
Sőt pont az a gáz, ha valaki csak azért öltözik más ruhákban, mert az a trendi.
Nem kell döntened, csak öltöz úgy, ahogy te akarsz, nem úgy, ahogy pl.: zenei érdeklődésed, vagy környezeted meghatározza.
Azt vedd fel ami kényelmes, és tetszik magadon.
Zenében sincs saját stílusom, hisz annyi minden kedvencem van. Nem kell az embert így leegyszerűsíteni, mint ahogy párt sem stílus alapján választasz (az értelmesebbje). Az ember minden szempontból egy olyan komplex lény, amit bűn lenne bedobozolni és egy kupacba gyűjteni. A stílus szót sokan félreértelmezik, nem úgy kell stílusosnak lenni, hogy egyértelműen leessen minden embernek az összes attribútumod 2 perc beszélgetés után. Akkor igencsak unalmasak lennénk...
mindekinek van stiulsa csak nem midnenki leli meg:P
de pl nalad lehet a valtozatossag :)
amugy en is ilyen vagyok jo megvan a stilusom hogy megis milyen cuccokat szeretek...
de van mikor sportos van mikor elegans szeretek lenni:0
ez tok normalis;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!