Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha nincs stílusom?

Gáz, ha nincs stílusom?

Figyelt kérdés
Én komolyan szeretnék 1 stílust, de nemtudok dönteni! Van deszkás cipőm, tornacipőm és csizmám is! Ez nagyon gáz?
2009. febr. 3. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
egyáltalán nem kell,hogy mindenki besorolja magát valamilyen kategóriába,de ez nem azt jelenti,hogy nincs stílusod(mindenkinek van, csak kinek milyen).Én se vagyok benne ezekben a csoportokban és szerintem egyáltalán nem "gáz".
2009. febr. 3. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

miért lenne az?hogy egy közeli pl-t mondjak,én is ilyesmi vok:vegyítem a sportos,csinos,és picit a rockos ruhát.Az tuti,hogy ilyennel nem találkozok szemben az utcán:D

ha nem tudsz dönteni variál össze szetteket,amik tetszenek neked és hord:)

sok sikert!

2009. febr. 3. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem gáz. Mindenki más. Az az igazi, hogy ha úgy öltözöl, ahogy te akarsz. Nem kell sem egy adott stílust követni, sem az éppen trendi ruhákban járni.

Sőt pont az a gáz, ha valaki csak azért öltözik más ruhákban, mert az a trendi.

Nem kell döntened, csak öltöz úgy, ahogy te akarsz, nem úgy, ahogy pl.: zenei érdeklődésed, vagy környezeted meghatározza.

2009. febr. 3. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Az gáz ha nincs saját stílusod. Az ha nem követsz ilyen sablonstílsokat, mint emós vagy deszkás cseppet sem gáz, sőt!
2009. febr. 3. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt vedd fel ami kényelmes, és tetszik magadon.

Zenében sincs saját stílusom, hisz annyi minden kedvencem van. Nem kell az embert így leegyszerűsíteni, mint ahogy párt sem stílus alapján választasz (az értelmesebbje). Az ember minden szempontból egy olyan komplex lény, amit bűn lenne bedobozolni és egy kupacba gyűjteni. A stílus szót sokan félreértelmezik, nem úgy kell stílusosnak lenni, hogy egyértelműen leessen minden embernek az összes attribútumod 2 perc beszélgetés után. Akkor igencsak unalmasak lennénk...

2009. febr. 3. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:

mindekinek van stiulsa csak nem midnenki leli meg:P

de pl nalad lehet a valtozatossag :)

amugy en is ilyen vagyok jo megvan a stilusom hogy megis milyen cuccokat szeretek...

de van mikor sportos van mikor elegans szeretek lenni:0

ez tok normalis;)

2009. febr. 3. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis van neked. Éppen az hogy vegyíted a dolgokat, ami jó, feltéve hogy ízlésesen teszed. Fontos hogy igényesen tedd ami nem függ össze a pénzel(lehet jól felöltözni olcsóbb boltokból is nem kell hozzá Olasz ruhákat venni). Elengedhetetlen még, hogy jól álljon neked az adott ruha. Ha ezek megvannak elégedett lehetsz szerintem.
2009. febr. 5. 00:21
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) És akkor ha ez is egy stílus, akkor ti mit gondoltok erről? Mármint h valaki vegyíti a stílusokat?
2009. febr. 6. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem tetszik-bár attól függ milyen,és sztem sokan vagyítik(pl.:én is:))
2009. febr. 11. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
már stílusban vagy SEMLEGES , :D
2009. márc. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!