Az gáz, ha nekem így nincs stilusom azokat a ruhákat veszem meg amik tetszenek?!
Nem. Nekem sincs. Szeretem az egyszerű, nem túl feltűnő ruhákat, amik azért divatosak és jól néznek ki, h&m-ben és Promodban vásárolok talán a legtöbbet.
Aki az öltözködésével akarja kifejezni magát, ott bajok vannak. Személyiségem alapján nekem szerintem csupa feketét kellene hordanom, halálfejekkel meg ilyen maszlagokkal, meg sok sötét sminket, de ha nem tetszik akkor nem tetszik, meg legfőképp kerülném inkább azt hogy mindenki engem bámuljon és rólam pusmogjanak, nincs feltűnési viszketegségem. (félreértés ne essék, nem emó vagyok vagy gót, metálos vagy ilyenek, egyszerűen csak egy morbid, gonosz lélek.)
Mindegy, a lényeg hogy nem baj egyáltalán, azt hordjad amiben te jól érzed magad.
köszii mindenkinek(:
igazából csajosabb cuccokat szeretem mostanában,de szoktam sportos is lenni szóval edzőcipő meg ilyenek
ja és úgy,hogy tisztában van vele,hogy ronda de divatos xD
uccsó voltam
nekem sincs túlzottan...
én nagyon szeretem a magassarkúkat pl és sok más ruhát, de ha egyszer viccesen megyek benne,valamint elég bénán néznék ki a környezetembe, mikor mindenki sportosan öltözik én meg tipegjek be a "kiöltözve".
Én tornacipő, farmer, póló összeállításért vagyok oda. Lehet hogy ezzel nincs stílusom, de legalább nem vagyok nevetséges sem. Szerintem ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!