Az gáz, ha nekem így nincs stilusom azokat a ruhákat veszem meg amik tetszenek?!
mért lenne géáz?
én is olyasmi vagyok mint te,nőiesebben öltözködöm álltalába,de néha kicsit sportosan is,de azért divatosan,nem mackóalsó:D
sokan kérdezik mit hol vettem és sokan gondolják,hogy márkás ruhákba járok,pedig csak jól van kiválasztva.
nekem nem hiányzik az egyediség,igaza van az előttem válaszolónak,ezt nem öltözködésben kell a világ tudtára adni:)persze azzal sincs bajom,de nekem jó így.
Én azt veszem meg,ami tetszik,jól áll,és jó az ára:)Szerintem tök jó,úgy megvenni valamit,hogy le van árazva,és csak arra vágytál.(Olyan is fordult már elő velem,hogy valamit megvettem drágán,de 2 hét múlva láttam több ezer forinttal olcsóbban...)
Szóval szerintem egyáltalán nem gáz,inkább ez,mintha megvásárolnád a fél boltot.
Bocsi,hogy nem teljesen a kérdésre válaszolt...
Nem gáz! De megvan neked, hogy milyen ruhák tetszenek, és az által lesz egy teljesen egyedi stílusod.
Biztos akadt már, hogy barátaid megnézték valamilyen cuccodat, és mondták, hogy illik hozzád, olyan mint te vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!