Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelnétek nekem " gyönyörű...

Linkelnétek nekem " gyönyörű " férfiakat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 20:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, eszméletlenül sármos.

2011. jan. 20. 16:34
 12/43 anonim ***** válasza:

Tényleg ritkán van olyan pasi akire használnám a gyönyörű szót. Sármos, szexi, vonzó, jóképű ilyeneket sokkal könnyebb egy pasira mondani. De velem is volt már, hogy csak néztem és néztem és nem tudtam tényleg máshogy megfogalmazni, csak úgy hogy gyönyörű. Az ilyen pasikban van vmi különleges, vagy a vonásaik, vagy vmi ami sugárzik az arcukról, a tekintetükből. Nem is kell feltétlenül, hogy tökéletes vonásai legyenek, elég ha összhatásban tátva marad a szám tőle:) Nekem Patrick Dempsey ilyen.

[link]

[link]

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, Gerard Butler is:P

[link]

2011. jan. 20. 22:53
 13/43 anonim ***** válasza:
elgondolkodtató hogy mennyire relatív a "gyönyörű" kifejezés,hogy mindenki meg van róla győződve hogy az a legszebb amit ő linkelt,nem tudom miért de érdekel ez a téma...ezek szerint azt a bizonyos "kisugárzást" is mindenki másban látja meg :)
2011. jan. 20. 23:06
 14/43 anonim ***** válasza:

Szerintem az a bizonyos "kisugárzás" nagyban függ a nő személyiségétől is, aki nézi az adott férfit, illetve attól, hogy ő milyen pasikat szeret, mit keres egy férfiban.

Sokféle kisugárzás van. Lehet szexi a kisugárzása, vagy vad vagy határozott, vagy komoly. Minden nőt más fog meg ezek közül, ezért is van az, hogy olyan sokféle pasit linkelünk:)

Bevallom egynémelyiken én is elcsodálkoztam, de van akinek ez jön be, másnak meg épp az.

2011. jan. 20. 23:33
 15/43 anonim ***** válasza:
hát én is elcsodálkoztam páron,nem gondoltam volna hogy ekkora "szakadékok" lesznek közöttünk :D
2011. jan. 20. 23:34
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Jonathan Rhys Meyers

[link]

Bartek Borowiec

[link]

Ash Stymest

[link]

Jared Leto

[link]

2011. jan. 21. 00:06
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Ian Somerhalder

[link]

2011. jan. 21. 15:37
 18/43 anonim ***** válasza:

Chase Crawford

[link]

2011. jan. 21. 15:38
 19/43 A kérdező kommentje:

[link]

Mi a szép ezen a " férfin " ?

2011. jan. 22. 10:20
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező !

Igaz, nem én linkeltem be ezt a férfit, de ne kötekedj. Te kértél általunk gyönyörűnek vélt férfiakat, arra pedig számíthattál volna, hogy olyanok is érkeznek, akik nem jönnek be mindenkinek.

Ha neki ez az etalon, akkor ez.

Fogadd el.

2011. jan. 22. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!